Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

09/03/19

Νέα επίθεση σε κατάστημα My Market αυτή τη φορά στο Βύρωνα

 

Eπίθεση σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market που βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της επικαιρότητας, εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

 

 

Οι δράστες πέταξαν μπογιές στη πρόσοψη του καταστήματος και έσπασαν υαλοπίνακες του σούπερ μάρκετ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες ώρες καθώς είχε προηγηθεί παρέμβαση αναρχικών σε κατάστημα My Market στη Θεσσαλονίκη. Μέλη της συλλογικότητας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης» πέταξαν τρικάκια σε υποκατάστημα της αλυσίδας στην οδό Μπότσαρη,  «ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους».

 

Απομακρύνθηκε η διευθύντρια που έγραψε το επίμαχο κείμενο

 

Η διοίκηση των My Market προχώρησε στην απομάκρυνσης της, ύστερα από την θύελλα αντιδράσεων για το γραπτό κείμενο που απέστειλε προς τους υπαλλήλους των καταστημάτων της περιοχής που εποπτεύει, ζητώντας μεταξύ άλλων να χαμογελούν γιατί... μόνο και μόνο που έχουν δουλειά αυτό είναι αρκετό!

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....