Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

25/10/18

Νέα καρφιά Καμμένου κατά Κοτζιά για τα περί Σόρος

 

Στα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου παρέπεμψε την Πέμπτη (25/10/2018) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, επιτιθέμενος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες εναντίον όσων επιμένουν να αναπαράγουν τα όσα του είχε καταλογίσει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ότι δηλαδή η κυβέρνηση χρηματίστηκε από το μεγαλοεπιχειρηματία, Τζορτζ Σόρος, με 50 εκατ. ευρώ. 

 

 

Σε νέα δημόσια τοποθέτησή του ο κ. Καμμένος είπε: «Στήνονται ολόκληρα σενάρια γύρω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατομμύρια δόθηκαν στην κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του ΥΠΕΞ με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν έχει να κάνει σχέση με την κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν».

 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόσθεσε, εξάλλου, ότι «η κυβέρνηση έχει Υπουργικό Συμβούλιο, στο οποίο κρατούνται πρακτικά» και τόνισε ότι «όσοι μίλησαν, όπως ο Χρήστος ο Σπίρτζης, ήταν ξεκάθαροι».

 

Το tweet για τα «ορφανά» του Σημίτη

 

Η επίθεση του κ. Καμμένου είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, με ένα οργισμένο tweet, που ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, επικρίνοντας σφόδρα τις αναφορές του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, ότι ο ίδιος είχε αναφερθεί στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τα 50 εκατ. ευρώ του μεγαλοεπιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....