Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

10/10/18

Νέο μπαράζ πλειστηριασμών από το Δημόσιο – Τα ακίνητα που βγαίνουν

 

Περισσότεροι από 795 πλειστηριασμοί ακινήτων είναι προγραμματισμένοι για το επόμενο τριήμερο ενώ συνολικά για τον Οκτώβριο, έχουν προγραμματιστεί 1.985 εκποιήσεις.

 

 

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν 424, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό για τον τρέχοντα μήνα στους 2.409 πλειστηριασμούς.

 

Μέχρι το τέλος του έτους έχουν αναρτηθεί 5.161 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων με επισπεύδουσες κυρίως τις τράπεζες. Επίσης έχουν ήδη δρομολογηθεί 1.644 εκποιήσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2019 με την λίστα να εμπλουτίζεται καθημερινά.

 

Οι τράπεζες πατάνε το γκάζι των εκποιήσεων ακινήτων για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των κόκκινων δανείων επιταχύνοντας ταυτόχρονα τις εξώσεις των ιδιοκτητών από εκπλειστηριασμένα ακίνητα τα οποία πέρασαν στα χέρια τους και πρόκειται να τα εκποιήσουν αλλά και από ακίνητα που θα βγουν στο ηλεκτρονικό σφυρί τους επόμενους μήνες.

 

Από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου το ελληνικό Δημόσιο ετοιμάζει νέο κύμα πλειστηριασμών ακινήτων. Πέραν της αύξησης κατασχέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς και τις δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων, το Δημόσιο επιταχύνει και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

 

Συνολικά 31 ακίνητα θα βγουν στο «ηλεκτρονικό σφυρί» το προαναφερθέν διάστημα ενώ από την ανάλυση των στοιχείων φαίνεται ότι ο Νοέμβριος είναι ο μήνας με τους περισσότερους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων.

 

Τα πρώτα ακίνητα που θα βγουν σε πλειστηριασμό και έχουν αναρτηθεί στο e-auction.gr είναι:

 

• Οικόπεδο με διώροφη κατοικία 615 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στις 217.700 ευρώ.

• Γραφείο πρώτου ορόφου στη διασταύρωση της οδού Ερμού με πλατεία Αγ. Ασωμάτων, 21,67 τετραγωνικών μέτρων. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει προσδιορισθεί στις 38.500 ευρώ.

• Διαμέρισμα τετάρτου ορόφου 81 τ.μ. στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει προσδιορισθεί στις 55.000 ευρώ.

• Διαμέρισμα πρώτου ορόφου 53 τ.μ. στον Άγιο Γρηγόριο Φθιώτιδας. Τιμή πρώτης προσφοράς 36.500 ευρώ.

• Γραφείο πρώτου ορόφου στη διασταύρωση της οδού Ερμού με πλατεία Αγ. Ασωμάτων. Τιμή πρώτης προσφοράς 23.000 ευρώ.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....