| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 06/12/2019

 

   Share

 

          Το αριστερό αφήγημα της Μεταπολιτεύσεως αποτελεί ένα ιερό τοτέμ, από τη στιγμή που "μεταλλάχθηκε" στο DNA των τελευταίων δύο γενεών με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε. Μάλιστα, η ευκολία με την οποία ο καθένας μπορούσε να κλείσει τον δρόμο ή να καταλάβει κτήρια ή να προκαλέσει ταραχή με... δημοκρατικό τρόπο, θεωρήθηκε ως "κεκτημένο". Έτσι, φτάσαμε στην κατάχρηση του όρου δημοκρατία και έφτασαν να μιλάνε οι επιτιθέμενοι για περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων! Έλα... διαδηλωτή στον τόπο σου!

 

 

             Στις σύγχρονες δημοκρατίες η διαδήλωση προστατεύεται συνταγματικά μέσα σε συγκεκριμένα όρια. Και έτσι πρέπει. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση όπου μια χούφτα ή μερικές χιλιάδες κάνουν τον βίο... αβίωτο για πολλαπλάσιο αριθμό πολιτών; Εδώ υπάρχει μία και μόνη οπτική: η αριστερή. Η οπτική αυτή υιοθετήθηκε και από την κεντροδεξιά, καθώς κατά το παρελθόν κάποιες... μη αριστερές κυβερνήσεις, σκέφτηκαν ότι "δεν είναι ώρα για να ανοίγουμε λογαριασμούς και να ξύνουμε πληγές με τους ηττημένους του Συμμοριτοπόλεμου για να μην αναζωπυρωθεί ο εθνικός διχασμός". Ας τους αφήσουμε ελεύθερους να καταλαμβάνουν, να καίνε, να σπάνε και ας περιορίσουμε τη... φωτιά σε ένα πολύ μικρό εύρος ελαχίστων τετραγωνικών χιλιομέτρων. Δηλαδή υιοθέτησαν de facto την πρακτική του "ελεγχόμενου μπάχαλου"!

            Ο σημερινός 40άρης (και οι ηλικίες προς τα κάτω) γαλουχήθηκαν με την... εύκολη και ατιμώρητη κατάληψη του σχολείου, του πανεπιστημίου, του δρόμου κλπ. Αβάδιστα και αβασάνιστα! Μάλιστα, όταν μιλάμε για νεαρούς που προκαλούν ζημιές έχουμε τη μόνιμη επωδό: έλα μωρέ, παιδιά είναι! Άραγε αν έμπαινε κάποιος στο σπίτι τους για να κάνει μια "πρωτότυπη" διαμαρτυρία, σπάζοντας και καίγοντας, πώς θα αισθάνονταν; Αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν, δεν πρέπει να το κάνεις. Υπάρχει όμως σε όλα αυτά και μια πικρή αλήθεια. Όταν πρώην πρωθυπουργός νομιμοποιεί τη μολότοφ και τις πράξεις βίας κατά αντιπάλων του, τι περιμένεις να κάνουν οι διάφοροι "δημοκράτες", τραμπούκοι και ψευτόμαγκες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, γύρω μας και δίπλα μας... 

            Όσο για τα... παιδιά που μεταβάλλονται από διαδηλωτές σε κοινούς κακοποιούς, καλό είναι να σταλεί κάποια στιγμή ο λογαριασμός στους ιδίους. Αν δεν πονέσουν στην τσέπη, δεν πρόκειται να συνειδητοποιήσουν τη ζημιά που έχουν προκαλέσει. Και αν δεν υπάρχουν λεφτά, τότε υπάρχουν και άλλοι τρόποι, όπως η παροχή κοινωνικής εργασίας ή η διαπαδαγώγηση  μέσα από μηχανισμούς της Πολιτείας, ώστε να επανενταχθούν ομαλά και να μην ξανακάνουν το ίδιο λάθος. Στις προηγμένες και δημοκρατικές χώρες του πλανήτη, όποιος προκαλεί κόστος στη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, πληρώνει, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις πληρώνουν οι αγρίως φορολογούμενοι πολίτες. Ο... ζημιάρης πρέπει να πληρώνει! Τελεία και παύλα. 

            Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, τα τελευταία 10 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί περί τις 60.000 πορείες και κινητοποιήσεις, από τις οποίες οι 20.000 είχαν μέχρι... 200 άτομα! Μόνο κατά τους 5 μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ έχουν πραγματοποιηθεί 1.070 διαδηλώσεις, δηλαδή, 7 κατά μέσο όρο την ημέρα. Ένα στοιχείο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε μόλις το 1/3 των κινητοποιήσεων σε σχέση με την περίοδο 2010-2014. Η υπογραφή του τρίτου και αχρείαστου μνημονίου από αυτούς που υποδαύλιζαν τις κινητοποιήσεις κατά την περίοδο 2010-2014 φαίνεται ότι κατέβασε θεαματικά τον αριθμό των κινητοποιήσεων. Κατά μία άλλη εκδοχή, πολλοί από τους πρωτεργάτες των κινητοποιήσεων της περιόδου 2010-2014 αφοσιώθηκαν σε... άλλα καθήκοντα καθώς ανέλαβαν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και απόλαυσαν τα οφέλη της εξουσίας. Βέβαια, τους περισσότερους από αυτούς τους τύπους θα τους ξαναβρούμε στους δρόμους με την ιδιότητα του "αγωνιστή". Δικαίωμα τους. 

            Ο νέος ποινικός κώδικας και η αποκατάσταση της ισορροπίας σχετικά με την έννοια του ασύλου στα πανεπιστήμια, συμβάλλουν προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του αισθήματος ασφαλείας, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να μαζευτούν όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" που έχουν στο μυαλό τους κάτι... διαφορετικό. Η κυβέρνηση έχει με το μέρος της τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών. Όσοι διάκεινται θετικά στις καταστάσεις ανομίας δεν ξεπερνούν το 10%. Δηλαδή, ακόμη και στα αριστερά κόμματα οι περισσότεροι ψηφοφόροι-υποστηρικτές, ξέρουν να σκέφτονται στοιχειωδώς με την κοινή λογική! Στις οργανωμένες κοινωνίες, οι πολίτες... αποδέχονται την ύπαρξη αντικοινωνικών στοιχείων, αλλά απαιτούν από τη συντεταγμένη πολιτεία την περιθωριοποίηση τους μέσω της ανάπτυξης μηχανισμών προστασίας.

            Η κυβέρνηση θα φέρει σύντομα ένα νέο πλαίσιο σχετικά με τις κινητοποιήσεις. Ταυτόχρονα έχει ψηφίσει τον νέο ποινικό κώδικα, ο οποίος συνιστά "απαιτητό δίκαιο" από την κοινωνία για τις πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Οι λίγοι, πρέπει να καταλάβουν ότι το δικό τους "επάγγελμα" δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν για να κάνουν δύσκολη την επαγγελματική και κοινωνική ζωή των πολλών. Όσο για τη "δημοκρατία" τους, ας αναρωτηθούν εάν υπήρχαν οι λέξεις "συλλογικότητα", "κατάληψη", "παρέμβαση" κλπ. σε πρώην κομμουνιστικές χώρες ή ας πάρουν μαθήματα για το τι ισχύει στις προηγμένες χώρες του πλανήτη...

            Σ΄ αυτήν τη χώρα πρέπει να ξαναγνωριστούμε. Η ταλαιπωρία των πολλών από τους λίγους, η φθορά και η πρόκληση κόστους στη δημόσια και ιδιωτική περιουσία πρέπει να διώκονται παραδειγματικά. Ταυτόχρονα, πρέπει να μπουν κανόνες στις πορείες και κάθε κατάληψη που είναι παράνομη, να τιμωρείται παραδειγματικά. Στα ζητήματα τάξεως, η κυβέρνηση, πρέπει να ακολουθήσει την ίδια τακτική με το κάπνισμα! Η συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων και των καπνιστών έχουν πλέον πειθαρχήσει στο νόμο. ΄Οσοι τον παραβαίνουν υφίστανται και τις σχετικές κυρώσεις. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με όσους καταλαμβάνουν δημόσια κτήρια ή προκαλούν φθορές στην ιδιωτική περιουσία ή δεν σέβονται τους άλλους, εμποδίζοντας τους να πάνε στη δουλειά, στο σχολείο και γενικά στον προορισμό τους. Θα... πονέσουν λίγοι και ίσως βάλουν μυαλό, αλλά το κέρδος είναι ότι θα πάρουν ανάσα οι πολλοί.

            Η ελευθερία έκφρασης και μετακίνησης εντός των ορίων της επικράτειας και της συντεταγμένης πολιτείας, ο σεβασμός στους συμπολίτες μας, η τήρηση των νόμων, η ομαλή οικονομική και κοινωνική ζωή, αποτελούν κατακτήσεις των σύγχρονων δημοκρατιών. Χωρίς νόμο και τάξη, υπονομεύεται η δημοκρατία. Όσοι δεν σέβονται πρέπει να υφίστανται τις συνέπειες. Οι λίγοι που δεν σέβονται και παρανομούν πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η παρτίδα είναι τελειωμένη. Τη δική τους "δημοκρατία" ας τολμήσουν να την εξάγουν αλλού. Εμείς τη... χορτάσαμε. Η δημοκρατία είναι θέμα παιδείας πολιτισμού, αξιών και νομιμότητας. Οι υβριστές της έχουν τίποτα απ΄ αυτά. Οι ελευθερίες του ατόμου σταματούν στο σημείο εκείνο όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου ή σταματούν στο σημείο εκείνο όπου προκαλείται κόστος-ζημία στον άλλον. Τα αυτονόητα δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Τα δεδομένα, δεν μπορούν να είναι ζητούμενα στην ταλαιπωρημένη Ελλάδα του 2019...  

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 

 

 
 
   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....