Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 07/01/19

Ο Trump & Το πολυετές shutdown

 

Όπως έγραψε το Bloomberg, άκαρπη απέβη η συνάντηση μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και κορυφαίων στελεχών του Δημοκρατικού Κόμματος, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο, προκειμένου το αμερικανικό δημόσιο να ξεκινήσει εκ νέου να λειτουργεί, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία. Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg: «Άνοιξε την κυβέρνηση και άσε μας να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις» είπε στο Ντόναλντ Τραμπ ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ. Όπως ανέφερε ο Σούμερ στο Bloomberg news, ο Αμερικανός Πρόεδρος απάντησε απειλώντας πως θα «συνεχίσει το κυβερνητικό shutdown για μήνες ή και χρόνια αν χρειαστεί».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το shutdown συνεχίζεται για 14η ημέρα, καθώς ο Τραμπ βρίσκεται σε κόντρα με τους Δημοκρατικούς αναφορικά με την απαίτησή του να υπάρξει χρηματοδότηση για την κατασκευή του τείχους στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού με χρήση κρατικών κονδυλίων.

 

Η πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων και κορυφαίο στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος, Nancy Pelosi ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία για το τείχος όσο το δημόσιο παραμένει κλειστό».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....