Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

11/03/19

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ προετοιμάζουν στρατηγική για την καταπολέμηση της Ρωσίας στα Βαλκάνια

 

Η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες ετοιμάζουν μια στρατηγική για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία στα Βαλκάνια, αναφέρει ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για την Ευρώπη και την Ευρασία, Μάθιου Πάλμερ, όπως αναφέρει στο πρακτορείο Sputnik στη σερβική γλώσσα. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Πάλμερ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιθυμούν να διατηρήσουν τη σταθερότητα στην περιοχή, ενώ η Ρωσία θέλει μόνο να «φέρει το χάος». 

 

 

Ο ίδιος κατά την επίσκεψή του στην Κροατία, σύμφωνα  με το Bloomberg, δήλωσε ότι η Ρωσία επίμονα προσπαθεί  να διαταράξει τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί πρόσφατα  από την Ελλάδα με τη Βόρεια Μακεδονία και να ‘εξοργίσει’ τους  Σέρβους στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη. 

 

«Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι εταίροι μας επιθυμούν ειρήνη βάσει νόμων και διαφάνειας, η Μόσχα θέλει το χάος και τη δυσπιστία,  πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. 

 

Επαναβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν το Κοσσυφοπέδιο να καταργήσει τους δασμούς στα Σερβικά προϊόντα, ώστε να ξαναρχίσει ο διάλογος με το Βελιγράδι.

 

sitel.com.mk

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....