| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Οι εταιρείες ηλεκτρικών πατινιών «χτυπήθηκαν» από την πανδημία. Ελπίζουν όμως σε μια νέα αρχή

 

Τρίτη, 00:01 - 30/06/2020

 

   Share

 

της Danielle Abril

 

Πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού, το μέλλον για τις εταιρείες ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών ήταν στην καλύτερη περίπτωση σκοτεινό. Έπρεπε να αντιμετωπίσουν το υψηλό κόστος διαχείρισης χιλιάδων σκούτερ που πετιούνταν στην άκρη των πεζοδρομίων των πόλεων, καθώς και κυβερνητικούς κανονισμούς που περιόριζαν τον τόπο λειτουργίας των υπηρεσιών τους.

 

 

Όμως, καθώς περισσότερες πόλεις βγαίνουν σταδιακά από το lockdown που σχετίζεται με την πανδημία και οι άνθρωποι αναζητούν ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις για τις δημόσιες συγκοινωνίες και την ομαδική χρήση οχημάτων, πολλές εταιρείες ηλεκτρικών πατινιών αναμένουν μια ομαλότερη πορεία. Είναι μια νέα αρχή.

 

«Η Lime θα βγει πιο δυνατή μετά την κρίση», δήλωσε ο Joe Kraus, πρόεδρος της εταιρείας ενοικίασης σκούτερ Lime. «Οι άνθρωποι ξανασκέφτονται τον τρόπο που κάνουν τις βόλτες τους, ξανασκέφτονται το πώς θέλουν να κινούνται στις πόλεις».

 

Η Lime και αρκετοί από τους ανταγωνιστές της λένε ότι έχουν αρχίσει να βλέπουν αυξήσεις τους τελευταίους μήνες στον αριθμό των διαδρομών, τους αναβάτες που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά πατίνια για πρώτη φορά, ή τη διάρκεια των διαδρομών. Επωφελούνται επίσης από χαλαρότερους κανονισμούς και σχέδια από διάφορες πόλεις για τη δημιουργία λωρίδων για ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ.

 

Ωστόσο, οι επιχειρήσεις ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών εξακολουθούν να έχουν κάποια θεμελιώδη ζητήματα προς επίλυση – θα μπορέσουν να σταματήσουν να χάνουν χρήματα; Όταν η πανδημία ξέσπασε και πολλές πόλεις επέβαλαν την παραμονή του κόσμου στο σπίτι, οι μεγάλες οικονομικές απώλειες τις οποίες ήδη είχαν έγιναν ακόμη μεγαλύτερες αφού οι εταιρείες σταμάτησαν την εξυπηρέτηση σε πολλές πόλεις και έχασαν τους περισσότερους από τους πελάτες τους.

 

Ενώ οι εταιρείες ηλεκτρικών σκούτερ δέχθηκαν σημαντικό οικονομικό πλήγμα μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοϊού, αρκετές δηλώνουν ότι βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία. «Ο τρόπος που συμβαίνουν οι αλλαγές είναι ότι ενώ για δεκαετίες μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα, μετά μπορεί μέσα σε λίγες εβδομάδες να συμβούν όλα όσα δεν συνέβησαν εδώ και δεκαετίες», είπε ο Kraus. «Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή» σε ό,τι αφορά τα ποδήλατα και τα ηλεκτρικά πατίνια.

 

Πηγή: Fortune

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....