Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 11/10/18

Οι κινέζοι, οι τσάντες & τα πολυτελή αυτοκίνητα

 

Όπως σχολίασε το Bloomberg, oι αγοραστές πολυτελών αγαθών στην Κίνα, μπορεί να αποφεύγουν τα ακριβά αυτοκίνητα, αλλά εξακολουθούν να έχουν προτίμηση σε τσάντες και σαμπάνιες, καθώς ο εμπορικός πόλεμος εξελίσσεται διαφορετικά από περιοχή σε περιοχή, στη λιανική της αχανούς χώρας.

 

 

Τα στοιχεία που προέρχονται από την LVMH, την εταιρεία των δερμάτινων ειδών Louis Vuitton και της σαμπάνιας Dom Pérignon, καθώς και οι επιχειρήσεις καζίνο στο Μακάο παρέχουν ενδείξεις ότι ο εμπορικός πόλεμος με τις ΗΠΑ και η οικονομική επιβράδυνση στη χώρα ως αποτέλεσμα αυτού του πολέμου, δεν απογοητεύουν ολοκληρωτικά την Κίνα, στο πεδίο του λιανικού εμπορίου ακριβών ειδών. Αυτό συμβάλλει στην αντιστάθμιση των πιο σκοτεινών σεναρίων που αναπτύσσονται στα σημεία πώλησης της BMW και της Mercedes, αλλά και στα γραφεία πώλησης πολυτελών ακινήτων.

 

Ο γαλλικός γίγαντας της λιανικής με έδρα τη Γαλλία, η LVMH ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η συνεργαζόμενη εταιρεία λιανικής DFS στην Κίνα, έκανε εξαιρετική δουλειά με τους βασικούς κινεζικούς τουριστικούς προορισμούς του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο, του γνωστού θύλακα τυχερών παιχνιδιών, ενώ οι επιχειρήσεις κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών της εταιρείας «μεγάλωναν» και στην Κίνα. Η LVMH δήλωσε ότι πήγε καλά σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, καθώς αναφέρει άνοδο 10% στις πωλήσεις του τρίτου τριμήνου.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....