| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 20/12/2019

 

   Share

 

          Μια παρέα εργαζομένων αποφάσισε να κατέλθει σε στάση εργασίας στο Μετρό γιατί δεν γούσταραν να επιστρέψουν στη θέση τους και γι αυτόν τον λόγο θα έπρεπε να διαλυθεί το σύμπαν στο Λεκανοπέδιο! Το tweet του Πρωθυπουργού με το οποίο ζητούσε συγγνώμη για την ταλαιπωρία από τα εκατοιμμύρια των πολιτών του Λεκανοπεδίου, είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, αλλά δεν αρκεί...

 

 

           Η κυβέρνηση καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις και να υπενθυμίσει σε όλους αυτούς που εργάζονται στο Δημόσιο και πληρώνονται στην ώρα τους απολαμβάνοντας και πολλών προνομίων, ότι πρέπει να έχουν το στοιχειώδες φιλότιμο της "αυτοαπαγόρευσης" σε κινητοποιήσεις. Στο κάτω κάτω της γραφής, αν δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουν και δεν είναι ευχαριστημένοι με τις αμοιβές και τα προνόμια τους, ας παραιτηθούν και ας πάνε στον ιδιωτικό τομέα για να δουν τη... γλύκα!

            Έχουμε μια χούφτα ανθρώπους που δεν σέβονται τους πολίτες της πρωτεύουσας της χώρας και ως εκ τούτου, κάθε καλόπιστος πολίτης δεν έχει και πολλά περιθώρια για να είναι ανεκτικός σε τέτοιες καταστάσεις. Για να μην πούμε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δικαιολογείται απεργιακή κινητοποίηση είναι η μη καταβολή των δεδουλευμένων. Κάτι που φυσικά δεν υφίσταται όταν έχεις για εργοδότη το "σιγουράκι" του Δημοσίου, το οποίο "εισβάλλει" στην τσέπη των αγρίως φορολογούμενων πολιτών, ειδικά του ιδιωτικού τομέα. Γιατί αν δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας, δεν μπορεί να πληρωθεί ο δημόσιος υπάλληλος με... κοπανιαστό αέρα. Ο ιδιωτικός τομέας παράγει το χρήμα και αυτός συντηρεί το Κράτος. Απλά πράγματα. Και στο κάτω κάτω ο ιδιωτικός τομέας είναι αυτός ο οποίος μπορεί να κάνει το αργοκίνητο κάρο του Δημοσίου να πάρει μπρος...

            Η κυβέρνηση καλείται να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα με συνοπτικές διαδικασίες, τιμώντας τις υπογραφές που έβαλαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου. Η εφαρμογή των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί πρέπει να λάβουν χώρα μέσα στην επόμενη διετία. Γιατί το κράτος έχει συνέχεια. Η ιδιωτικοποίηση όλων των οργανισμών του Δημοσίου θα απαλλάξει τους πολίτες από τη γάγγραινα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού και του παρασιτισμού. Και όχι μόνο. Το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τις συντεχνίες του ιδιωτικού τομέα. Η απελευθέρωση αγορών και υπηρεσιών πρέπειι να είναι καθολική για να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, να ενισχυθεί το επιχειρείν, να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις απασχόλησης και να ωφεληθεί ο τελικός καταναλωτής-χρήστης. Τρανά παραδείγματα οι αγορές τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρισμού, ταχυδρομικών υπηρεσιών και μελανά παραδείγματα η ΔΕΗ και τα Ελληνικά Ταχυδρομείια.

            Η Ελλάδα δεν έχει άλλα περιθώρια συμβιβασμού με το νταβατζιλίκι των ολίγων. Είτε είναι συντεχνίες του δημόσιου τομέα, είτε του ιδιωτικού. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτούς που πλασάρουν ως κανονικότητα τις καταλήψεις κτηρίων, οι οποίες σύμφωνα με τον ανεκδιήγητο Κατρούγκαλο, αποτελούν "πολιτιστικές εκδηλώσεις"! Δεν ξέρουμε όμως πώς θα αντιδρούσε ο συγκεκριμένος κύριος και οι ομοϊδεάτες του σε μια πιθανή κατάληψη του σπτιιού τους για... πολιτιστικούς σκοπούς! Γιατί τα κτήρια έχουν ιδιοκτήτες. Είτε αυτοί είναι απλοί ιδιώτες, είτε είναι το Κράτος. Δηλαδή, όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες.

            Όσοι εργάζονται και παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, σίγουρα έχουν δικαιώματα, τα οποία δεν αμφισβητούνται. Όμως, η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να κάνει τον... τροχονόμο  όταν τα δικαιώματα των ολίγων, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα δικαιώματα των πολλών. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, κανείς δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως δυνάστης. Και τα μαθήματα "δημοκρατίας" που θέλουν να μας κάνουν όσοι εκμεταλλεύονται την ιερή θέση που κατέχουν στο Δημόσιο ή όσοι θέλουν να εκδηλώσουν αντικοινωνικές συμπεριφορές, ας συνειδητοποιήσουν ότι είναι για γέλια. Αυτοί που εμπνέονται από την κομμουνιστική μήτρα δεν δικαιούνται δια να ομιλούν και να κάνουν μαθήματα δημοκρατίας ή να χαρακτηρίζουν ως φασίστες όσους είναι υπέρμαχοι της απλής λογικής και της αυτονόητης νομιμότητας.

            Όσοι έχουν την εξαιρετική τύχη να δουλεύουν στο Ελληνικό Δημόσιο και στους εποπτευόμενους φορείς ας το... πάρουν αλλιώς. Αν θέλουν να τους σεβόμαστε, οφείλουν να σεβαστούν τους πολλούς. Αν δεν σέβονται τους εαυτούς τους, τότε η Πολιτεία οφείλει να τους συνετίσει και να τους υπενθυμίσει ότι δεν μπορεί να είναι παρτάκηδες εις βάρος των πολλών. Επιπλέον, τα καλόπαιδα που καίνε και σπάνε, πρέπει να πονέσουν στην τσέπη τους για τις ζημιές που προκαλούν. Οι καταλήψεις είναι ευθεία απειλή κατά των νομοταγών πολιτών ή, αν θέλετε, των αγρίως φορολογούμενων υποζυγίων.

            Όσοι επί δεκαετίες έμαθαν στην κατάληψη και στην... κατάληψη δημόσιας θέσης που εξελίχθηκε σε τυραννία στο όνομα κάποιων "κεκτημένων", πρέπει να αλλάξουν ρότα. Η χώρα πρέπει να μπει στην κανονικότητα και όχι να αποδεχθεί την ανώμαλη πραγματικότητα τους. Οι πολιτικοί προστάτες τέτοιων πρακτικών και συμπεριφορών, πρέπει να αλλάξουν τακτική, γιατί πολύ απλά αυτό που υπερασπίζονται είναι αντίθετο ως προς τα πιστεύω της συντριπτικής πλεινότητας των πολιτών. Το "κλειδί" για να τελειώσουμε με τα καρκινώματα του κρατισμού και τους κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού είναι οι ιδιωτικοποιήσεις. Όταν θα πάψει να υφίσταται το υπερ-προστατευτικό Κράτος-πατερούλης, τότε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

            Τα "φρούτα" που καταλαμβάνουν δημόσια και ιδιωτικά κτήρια πρέπει να αντιμετωπίζονται από τον νόμο ως κακοποιοί. Πρέπει να υφίστανται τις αυστηρές κυρώσεις του νομικού πλαισίου μιας συντεταγμένης πολιτείας, ώστε να βάλουν... μυαλό οι όποιοι επίδοξοι μιμητές τους. Ακόμη πιο αυστηρές πρέπει να είναι οι ποινές σε αυτούς που έχουν ως στόχο να αφαιρέσουν ζωές ή να πλήξουν περιουσίες με τις μολότοφ και άλλα όπλα. Ιδίως, όταν συλλαμβάνονται τέτοιοι κακοποιοί, πρέπει να τους επιβάλλονται και πειθαρχικές ποινές στις φυλακές, όπως η παροχή κοινωνικής εργασίας. Προκάλεσες ζημιά; Θα την πληρώσεις, ώστε να πονέσεις και να μην το ξανακάνεις. Αρεκτά έχουμε υποστεί από τη δικτατορία των ολίγων που αποτελούν βαρίδια στην πρόοδο της κοινωνίας. Ήρθε η ώρα για να κλείσουν οι λογαριασμοί με τους "δημοκράτες", τους "αγωνιστές" και τους "εργαζόμενους". Η παρασιτοκρατία και το μπάχαλο δεν μπορεί να συνεχιστούν. Απαιτείται η καθολική αντιμετώπιση τους και η απομόνωση των πολιτικών προστατών τους. Δεν πάει άλλο...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 

 

 
 
   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....