Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

13/03/19

Πέτρος Κόκκαλης: «Αν θέλει, να με διώξει ο Γιάννης Μώραλης»

 

Απάντηση στοχευμένη στον φίλο του και Δήμαρχο Πειραιά, επέλεξε ο Πέτρος Κόκκαλης, για το κάλεσμα παραίτησης που του απευθύνθηκε νωρίτερα από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

 

 

Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νυν Δημοτικός Σύμβουλος απέφυγε να πάρει θέση αναφορικά με τα σενάρια που τον θέλουν να συζητά την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή.

 

Φρόντισε, ωστόσο, να μεταφέρει την καυτή πατάτα στον Γιάννη Μώραλη, τον οποίο καλεί να αποφασίσει αν θα του αφαιρέσει τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι παραιτείται από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», με τον οποίο δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πέτρου Κόκκαλη στα social media:

 

«Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο, το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

 

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....