| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Πέτσας: Το νέο πτωχευτικό θα έχει μέριμνα για τους πραγματικά οικονομικά αδύναμους

 

Τρίτη, 04/02/2020

 

   Share

 

«Το νέο πτωχευτικό θα έχει μέριμνα για όσους πραγματικά δεν είναι σε οικονομική θέση να αποπληρώσουν τα δάνειά τους»: αυτό απάντησε σε ερώτημα του CNN Greece o κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπογραμμίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι να μην προστατεύονται οι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

 

 

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας επανέλαβε πως θα πρέπει όσοι επιθυμούν να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία τους να κάνουν αίτηση στην πλατφόρμα που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τέλος Απριλίου.

 

Ξεκαθάρισε δε, πως δεύτερη ευκαιρία από τον Μάιο θα δίνεται μόνο στους ευάλωτους.

 

«Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το βασικό πρόβλημα που πλέον δεν είναι το δημόσιο αλλά το ιδιωτικό χρέος», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση έχει δώσει στα τραπεζικά στελέχη τη δυνατότητα να ρυθμίζουν δάνεια χωρίς να κινδυνεύουν να διωχθούν για απιστία απέναντι στην τράπεζα».

 

«Αυτό είναι καθοριστικό στοιχείο» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Ερωτηθείς για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την πρώτη κατοικία, ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεων του υπουργού Ανάπτυξης.

 

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη

 

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Όπως είπε ο ίδιος, δεν συνόδευσε τον κ. Γιώργο Γεραπετρίτη στην Ελβετία διότι βρέθηκε στο «κάδρο» μεταξύ δύο ποδοσφαιρικών ομάδων.

 

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κ. Αυγενάκη» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....