Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07/03/19

Μ. Παναγιωτάκης Στήριξη από την κυβέρνηση και την ΕΕ για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων

 

Στήριξη από την κυβέρνηση και την ΕΕ για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων ζήτησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση της επιχείρησης για την ημέρα της γυναίκας.

 

 

«Το πλαίσιο είναι ασφυκτικό και υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες», τόνισε ο επικεφαλής της ΔΕΗ και πρόσθεσε: «'Αλλο πώληση των μονάδων, άλλο μηδενικό όφελος και πολύ περισσότερο ζημιά για την επιχείρηση. Κανείς δεν θέλει να πουλήσουμε χωρίς τουλάχιστον να αντανακλάται ένα μέρος της τεράστιας αξίας τους». Επανέλαβε πάντως ότι η πώληση των μονάδων επιβάλλεται μεν από την ΕΕ αλλά αποτελεί και βούληση της ίδιας της ΔΕΗ προκειμένου να εκσυγχρονιστεί το παραγωγικό δυναμικό και να υλοποιηθεί η στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Και σημείωσε ότι στην προσπάθεια για την επιτυχία του εγχειρήματος ο ίδιος ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Κίνα και πρόκειται άμεσα να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....