Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

26/10/18

Πλοίο για γεωτρήσεις σε βαθιές θάλασσες απέκτησε η Τουρκία

 

Στην απόκτηση ενός επιπλέον μέσου θαλάσσης, το οποίο θα της επιτρέψει να πραγματοποιεί εργασίες σε βαθιές θάλασσες, όπως είναι αυτή της Ανατολικής Μεσογείου, προχώρησε σύμφωνα με την «Καθημερινή Κύπρου» η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίων.

 

 

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, σύμφωνα με πληροφορίες, το πλωτό μέσο που φαίνεται να απέκτησε η τουρκική εταιρεία, ουσιαστικά καλύπτει το κενό που υπήρχε από το γεωτρύπανο «Πορθητής» το οποίο πρακτικά δεν είχε την τεχνολογική επάρκεια να πραγματοποιεί γεωτρήσεις σε ανοιχτές θάλασσες με την μορφολογία που έχει η Ανατολική Μεσόγειος.

 

Τουρκικές πηγές όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες της «Καθημερινής Κύπρου», για την απόκτηση επιπρόσθετου εξοπλισμού για γεωτρήσεις, δεν τις επιβεβαίωσαν αλλά ούτε και τις διέψευσαν.

 

Αντίδραση που ενδεχομένως να σχετίζεται και με την τακτική της Άγκυρας να αιφνιδιάσει, καθώς ήταν γνωστές οι αδυναμίες του τουρκικού γεωτρύπανου για εργασίες, σε βαθιές θάλασσες.

 

Μάλιστα οι τουρκικές παρασκηνιακές κινήσεις δεν φαίνεται να έχουν περάσει απαρατήρητες και αυτό το οποίο λέγεται είναι πως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση η τουρκική πλευρά δεν έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε προκειμένου να είναι σε θέση να διεξάγει εργασίες εκτός των χωρικών της υδάτων. 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....