| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Προς τα 20.000 δολάρια το Bitcoin;

 

Παρασκευή, 00:01 - 06/11/2020

 

   Share

 

Όπως έγραψε το Bloomberg την Πέμπτη, μπορεί να ευθύνεται η αβεβαιότητα για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, οι μελλοντικές εξελίξεις με την πανδημία ή απλά το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών, αλλά γεγονός είναι ότι το bitcoin βρίσκεται σε τροχιά ισχυρής ανόδου, καθώς φλερτάρει με τα υψηλότερα επίπεδα από τον Ιανουάριο του 2018. Σήμερα το πρωί στο χρηματιστήριο του Λονδίνου το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα σημείωνε άνοδο 3,3% στα 14.463 δολάρια.

 

 

Σύμφωνα με πάντα με το δημοσίευμα του Bloomberg. τα ψηφιακά νομίσματα επωφελούνται από τις επενδύσεις που έγιναν σε αυτα από εταιρείες του βεληνεκούς της Square και της Paul Tudor Jones. Το JPM Coin της JPMorgan Chase & Co. χρησιμοποίησε το κρυπτονόμισμα για να κάνει μια πληρωμή για πρώτη φορά.

 

Οι υποστηρικτές του bitcoin επισημαίνουν ότι μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική μέθοδο πληρωμής και συναλλαγών σε καιρούς αβεβαιότητας, άρα γεγονότα όπως τα lockdowns στην Ευρώπη ή οι καθυστερήσεις στα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών μπορεί να πυροδοτήσουν περαιτέρω την άνοδο.

 

Μετά τα υψηλά Ιουνίου του 2019 στα 13.800 δολάρια, το επόμενο σημείο αντίστασης είναι γύρω τα 20.000 δολάρια, σύμφωνα με σημείωμα του στρατηγικού τεχνικού αναλυτή της Fundstrat Global Advisors, Ρομπ Σλάιμερ.

 

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων, ασφαλώς και είναι εξαιρετικά ευμετάβλητος. Το Bitcoin στο παρελθόν έκανε παροιμιώδη άλματα, όπως τον Δεκέμβριο του 2017 και στα μέσα του 2019, προτού σημειώσει κάθετη πτώση.

 

Ετσι, πολλοί στρατηγικοί αναλυτές και επενδυτές εμφανίζονται επιφυλακτικοί . Ο Γουίτνεϊ Τίλσον της Empire Financial Research, αναφέρει ότι εξακολουθεί να θεωρεί τα κρυπτονομίσματα ως ένα «τεχνολογικό αυθαίρετο σύστημα άντλησης και απόρριψης» και συστήνει στους περισσότερους επενδυτές να τα αποφεύγουν.

 

Και πάλι πάντως, κάποιοι βλέπουν ότι τα κρυπτονομίσματα θα συνεχίσουν να ενισχύονται.


«Η προηγούμενη αντίσταση του bitcoin στα 10.000 δολάρια μπορεί να κάνει μετάβαση στα 20.000 δολ. εντός του 2021»,ανέφερε ο Μάικ ΜακΓκλον, στρατηγικός αναλυτής εμπορευμάτων στο Bloomberg Intelligence.

 

 

Πηγή: Bloomberg

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....