Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

13/03/19

ΣΥΡΙΖΑ: Άγριος καβγάς Καββαδία -Μεγαλοοικονόμου (διάλογοι)

 

Μια μέρα πριν την ψήφιση της Αναθεώρησης του Συντάγματος (σ.σ. θα γίνει αύριο, Πέμπτη 14.03.2019) κι ενώ ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουν ενωμένοι για την επόμενη μέρα, μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος που συνεδρίασε για αρκετή ώρα, δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις ανάμεσα στους βουλευτές των διαφόρων τάσεων και απόψεων. Είναι χαρακτηριστική η αντιπαράθεση που είχε η Αννέτα Καββαδία με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για το θέμα του εμπάργκο του ΣΚΑΪ.

 

 

Η Αννέτα Καββαδία αναφέρθηκε στην «εντολή» του κόμματος για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ λέγοντας «να μην κάνουμε παρεμβάσεις life style», με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να… σηκώνει το γάντι:

 

«Γιατί με φωτογραφίζεις; Έχω ψηφίσει και ως ανεξάρτητη νομοσχέδια ΣΥΡΙΖΑ που ήταν και δύσκολα. Δεν παρέδωσα την έδρα μου και στήριζα την κυβέρνηση ανιδιοτελώς. Αν δεν σας αρέσει δεν θα ψηφίσω και αύριο και με αναγκάζετε να πάω σπιτάκι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος«!

 

Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο… Παύλος Πολάκης, λέγοντας: “Και με μένα διαφωνείτε, ο καθένας κουβαλάει φορτίο”.

 

Για να πάρει ξανά τον λόγο η Αννέτα Καββαδία απαντώντας στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Όπως εσύ και πολλοί άλλοι έχουμε ψηφίσει πράγματα που δεν θέλαμε. Αν νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ανοιχτά τότε που; Δεν δέχομαι να με εγκαλείτε γιατί ασκώ κριτική, γιατί αν δεν μιλήσω εδώ που θα τα πω; Εδώ Ακούστηκε ότι θα παραδώσει την έδρα»!

 

Στο σημείο εκείνο η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου… βγήκε εκνευρισμένη από την αίθουσα για τσιγάρο! Υπήρξε ένταση και διάφοροι προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, όπως οι κ.κ. Παπαγγελόπουλος και Σαντορινιός.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....