Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

27/12/18 - upd

Jumbo: Αποσύρουμε και καταστρέφουμε τις σακούλες με τη σβάστικα

 

Μετά τις αντιδράσεις και το σάλο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα ότι στα καταστήματα του ο κ. Βακάκης πουλάει τσάντες δώρων με τον αγκυλωτό σταυρό της ναζιστικής Γερμανίας και το πρόσωπο του Χίτλερ, η εταιρεία Jumbo έβγαλε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα αποσύρει τις επίμαχες σακούλες.

 

Στη «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνο» στην κατηγορία «Τσάντες Kraft Μίνι Ενηλίκων» υπήρχαν ναζιστικά σύμβολα και το πρόσωπο του Χίτλερ.

 

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει πως δεν είχαν γίνει αντιληπτά τα ναζιστικά σύμβολα, ενώ το θέμα περιήλθε στην αντίληψή της μετά από διαμαρτυρία πελάτη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Jumbo:

 

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε αισθητική απεικόνιση σακουλίτσας δώρου από τα καταστήματα και το eshop μας, η Jumbo AEE διευκρινίζει τα κάτωθι:

 

– H συγκεκριμένη σακουλίτσα δώρου επωλείτο στα καταστήματα μας χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον αγοραστή, ούτε από τους πελάτες μας που την αγόραζαν για πολύ καιρό ότι μια σφραγίδα και ένα γραμματόσημο εποχής μπορούσε να δημιουργήσει λάθος συνειρμούς.

 

– Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από πελάτη και μας υποδείχθηκε αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να καταστραφεί».

 

Σάλος στα social media για τα Jumbo & τις τσάντες με τον αγκυλωτό σταυρό του Χίτλερ

 

Πολλά σχόλια έχουνε προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυα. Ειδικότρα, τα Jumbo άναψαν “φωτιές” και δημιούργησαν σάλο στο διαδίκτυο με μια τσάντα που πουλούν, στην οποία όπως αναφέρουν χρήστες του διαδικτύου απεικονίζεται ο αγκυλωτός σταυρός του Χίτλερ.

 

 

Δημοσίευσαν μάλιστα και τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....