Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

06/03/19

Σε καραντίνα πάνω από 100 επιβάτες της Virgin λόγω «μυστηριώδους ασθένειας»

 

Συναγερμός σήμανε σήμερα τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Gatwick όταν αρκετοί επιβάτες μιας πτήσης της Virgin από τα Barbados εμφάνισαν συμπτώματα «μιας μυστηριώδους ασθένειας», με αποτέλεσμα να μπουν όλοι σε καραντίνα.

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αεροσκάφος της Virgin που εκτελούσε την πτήση VS610 προσγειώθηκε στο Λονδίνο στις 5.20 τα ξημερώματα. Στο αεροδρόμιο υπήρχαν ήδη και περίμεναν το τζετ τουλάχιστον 10 ασθενοφόρα και περιπολικά, αφού το πλήρωμα είχε ενημερώσει ότι, κατά τη διάρκεια της πτήσης, πολλοί από τους επιβάτες είχαν εμφανίσει συμπτώματα ασθένειας.

 

Οι επιβάτες, που επέστρεφαν από τις διακοπές τους με την εταιρεία ταξιδιών MSC Cruise, απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος και παρέμειναν επί τέσσερις ώρες σε καραντίνα σε χώρο του αεροδρομίου. Στη συνέχεια, και αφού είχε ολοκληρωθεί η εξέτασή τους από ειδικούς, κάποιοι από αυτούς έλαβαν το ΟΚ να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

 

Στην καραντίνα όμως παραμένουν, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τουλαχιστον 150 άτομα που ήταν στο αεροσκάφος.

 

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης, ο Φιλ Μπράουν, είπε στην Daily Mail. «Πριν προσγειωθούμε, αρκετά άτομα είχαν αναφέρει συμπτώματα αδιαθεσίας, όπως βήχα, διάρροια, πονόλαιμο και δερματικά εξανθήματα. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σε επιβάτες αλλά και μέλη του πληρώματος. Δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό αλλά πρέπει να επηρεάστηκαν πάνω από 100 άτομα».

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....