| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Σημαντική η ελληνική αγορά για τη Huawei

 

Τρίτη, 06/04/2021

 

   Share

 

Η Huawei παρόλες τις προκλήσεις των τελευταίων δύο ετών δεν παύει να σημειώνει θετική πρόοδο, να κατακτά σημαντικά μερίδια αγοράς, να κερδίζει την πρωτιά σε διάφορες προϊοντικές κατηγορίες και να χτίζει το όραμά της προς έναν «έξυπνο» κόσμο απόλυτης διασυνδεσιμότητας, επισήμανε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της Huawei CBG Ελλάδος, ο νέος country manager, Andy Miao, ο οποίος ηγείται πλέον των κινήσεων της Huawei στην ελληνική αγορά στον τομέα των  καταναλωτικών προϊόντων.

 

 

Ο marketing director, Πέτρος Δρακόπουλος και ο retail director και CTA Retail, Θάνος Ψυχάρης παρουσίασαν αναλυτικά όλες τις τελευταίες ενημερώσεις γύρω από την ανάπτυξη της Huawei σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, ενώ επίσης ανακοίνωσαν μερικά από τα νέα λανσαρίσματα που ξεκινούν σήμερα και θα συνεχίσουν και τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά: ευφυή ακουστικά με προσαρμόσιμο Active Noise Cancellation, έξυπνα ρολόγια τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένα μοντέλα laptops. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν επίσης και για τις τελευταίες εξελίξεις και τη στρατηγική της Huawei γύρω από το Huawei Mobile Services (HMS) με την εταιρεία να δεσμεύεται ότι το AppGallery θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες top εφαρμογές, με στόχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και προνόμια μεγάλης αξίας στον καταναλωτή. 

H Huawei βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τον τελευταίο χρόνο, η Huawei συνέχισε να σημειώνει άνοδο, καταγράφοντας κέρδη 891.4 δισεκατομμύρια CNY για το 2020. Μυστικό της, όπως επισημάνθηκε, οι τεράστιες και διαρκείς επενδύσεις της στην έρευνα & ανάπτυξη, έναν ζωτικό τομέα στον πυρήνα της εταιρείας, ο οποίος λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να προσφέρει συνεχώς καινοτομίες. Το 2020, η εταιρεία επένδυσε το 15,9% των εσόδων της στην Ε&Α, έχοντας επενδύσει συνολικά, πάνω από 600 δισεκατομμύρια CNY στην τελευταία δεκαετία. Προσανατολισμένη στην καινοτομία, μετρά περισσότερους από 194.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων οι 105.000 επικεντρώνονται στην Ε&Α. Όπως επισημάνθηκε στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ένα Huawei οικοσύστημα τόσο προϊόντων όσο και εφαρμογών που εξυπηρετεί με «έξυπνο» τρόπο την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας.

H Huawei κατακτά τους καταναλωτές παγκοσμίως

Σύμφωνα με στοιχεία πουν ανακοινώθηκαν η αξία του brand σε παγκόσμιο επίπεδο παραμένει πολύ υψηλή: Νο10 στο Brands Finance, Νο 49 στο Fortune, Νο 45 στο Brandz. Στην αγορά των έξυπνων κινητών και την αγορά των wearables, η Huawei συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών πρώτων παικτών παγκοσμίως. Στα βρίσκεται στην κορυφή έξυπνων ρολογιών και στα τάμπλετ βρίσκεται στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στα TWS ακουστικά έχει καταγράψει άνοδο 80% από το 2019. Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο αντίκτυπος της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο είναι τέτοιος που το 2020 ενώ καταγράφηκαν 1 δισεκατομμύριο Huawei συνδεδεμένες "Seamless AI Life" συσκευές.   

Σημαντική η ελληνική αγορά για τη Huawei

Όπως ανέφερε και ο νέος country manager της Huawei CBG Ελλάδος, Andy Miao, μιλώντας για την ελληνική αγορά τα έξυπνα ρολόγια έχουν γίνει η πρώτη επιλογή των καταναλωτών (με αλματώδη αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 167% από το 2019) και τα wireless ακουστικά της να κερδίζουν ολοένα και περισσότερους χρήστες με στόχο την πρωτιά το 2021. Επόμενα βήματα της Huawei για το 2021 είναι η ένταξη νέων εφαρμογών και περαιτέρω ανάπτυξη του AppGallery αλλά και πολλών συνεργειών με παρόχους περιεχομένου για τη δημιουργία  επιπλέον παροχών για τον καταναλωτή, ενώ τελικός στόχος  είναι να βελτιστοποιηθεί η εμπειρία του καταναλωτή.
 

Το πρώτο λανσάρισμα για το 2021 είναι τα νέα TWS ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i, τα οποία προσφέρουν μεγάλη αυτονομία στην με ισχυρή  μπαταρία, ποιότητα ήχου και Active Noise Cancellation (ANC). Τα HUAWEI FreeBuds 4i, όπως ανακοινώθηκε, κληρονομούν τις  δυνατότητες της σειράς HUAWEI FreeBuds, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης διάρκειας της μπαταρίας, της ποιότητας του ήχου και του αποτελεσματικού ANC. Τα νέα ακουστικά της Huawei είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και με δώρο ένα Huawei Band 4.

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....