| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Σκλαβενίτης: Έκανε κίνηση-ματ εν μέσω κορωνοϊού

 

Τρίτη, 07:45 - 24/03/2020

 

   Share

 

Πιλοτική συνεργασία με την δημοφιλή πλατφόρμα efood.gr για την πώληση προϊόντων στην περιοχή του Περιστερίου ξεκίνησε από σήμερα η «Σκλαβενίτης».

 

 

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, πρόκειται για την πώληση συγκεκριμένων κωδικών (είδη πρώτης ανάγκης), τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ανάλογα με την ανταπόκριση των καταναλωτών να επεκταθεί η διανομή και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το συγκεκριμένο project υπήρχε στα σκαριά εδώ και λίγο διάστημα, ωστόσο οι διοικούντες την εταιρεία αποφάσισαν να επισπεύσουν την εφαρμογή του, σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθεί καλύτερα και ασφαλέστερα το καταναλωτικό κοινό σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα από την κρίση του κορωνοϊού.

 

«Στόχος μας είναι να δράσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη», σημειώνουν χαρακτηριστικά και προσθέτουν πως τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Υπενθυμίζεται πως η αλυσίδα «Σκλαβενίτης» στα τέλη Ιανουαρίου απέκτησε το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ, caremarket.gr μπαίνοντας δυναμικά στην ηλεκτρονική εποχή ενώ είναι ανάμεσα στις εταιρείες του λιανεμπορίου τροφίμων που προχώρησαν σε έκτακτες προσλήψεις για να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

 

Η πλατφόρμα e-food.gr θεωρείται ηγέτης στην εγχώρια αγορά του online delivery φαγητού, η οποία μέχρι και πριν την κρίση του κορωνοϊού σημείωνε ραγδαία ανάπτυξη. Υπολογίζεται ότι εκτελεί πάνω από 1,5 εκατ. παραγγελίες τον μήνα και συνεργάζεται με 5.800 καταστήματα πανελλαδικά. Από το 2015 ανήκει στην γερμανική εταιρεία Delivery Hero, η οποία την εξαγόρασε έναντι σχεδόν 22 εκατ. ευρώ.

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....