Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

30/01/19

Στέλεχος του Ποταμιού έβγαλε στη φόρα ηχητικό του Ψαριανού

 

Με αμείωτη ένταση φαίνεται πως συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε μετά τη διάλυση της ΚΟ του Ποταμιού. Οι αλληλοκατηγορίες δίνουν και παίρνουν, καθώς και οι ρητορικές βολές τόσο μεταξύ πρώην «συντρόφων», όσο μεταξύ του Ποταμιού και της ΝΔ.

 

 

Τελευταίο επεισόδιο στο πολιτικό αυτό σίριαλ, το ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω twitter το μέλος του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα. Πρόκειται για ηχογραφημένο απόσπασμα από μία ομιλία του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού στα όργανα του κόμματος πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται ο Γρηγόρης Ψαριανός να λέει: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα τη μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι ‘’αν ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι’’. Δηλαδή ότι είμαι και πέμπτος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν. Δεν κάνω τέτοια»

 

«Όχι Γρηγόρη μου…εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα…Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!» ανέφερε η κ. Λεομπίλα στην ανάρτηση της.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....