| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Στα χέρια του Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA

 

Παρασκευή, 01/11/2019

 

   Share

 

Προσφορά 33 εκατ. έκανε η Liquorina Limited και 33.999.999 ευρώ η ALTER EGO

 

Η δεύτερη προσφορά ύψους 33.000.000 ήταν από κυπριακή εταιρεία κοινοπραξία Γιάννη Βαρδινογιάννη, Θοδωρή Κυριακού και Ιβάν Σαββίδη.

 

 

 Τι περιλαμβάνει η ταινιοθήκη

 

Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει το γενικό αρχείο, τις ελληνικές σειρές που προβλήθηκαν σε βάθος 25ετίας, αθλητικές εκπομπές, εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, τα τηλεπαιχνίδια και ακόμα και τα μονόλεπτα γενικού περιεχομένου.

 

Ταυτόχρονα περιλαμβάνεται όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο με δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων.

 

Τα σήματα αφορούν στο κανάλι και στις διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα θα μεταβιβαστεί και ο διαδικτυακός ιστότοπος megatv.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

 

Παράλληλα στον διαγωνισμό περιλαμβάνονται:

 

-Τα μηχανήματα και ο μηχανολογικός εξοπλισμός που περιλαμβάνονται στη φυσική απογραφή που διενήργησε η ειδική διαχειρίστρια στις 30 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ. Οι αναμεταδότες σήματος ανά την Επικράτεια, για τους οποίους ωστόσο δεν έχει γίνει φυσική απογραφή.

 

-Μεταφορικά μέσα.

 

-Έπιπλα και Λοιπός Εξοπλισμός.

 

-Συμμετοχές συνδεδεμένες και συγγενείς επιχειρήσεις (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ltd με έδρα την Κύπρο.

 

Το ποσοστό συμμετοχής είναι 100% και το μετοχικό κεφάλαιο 1.026.000 ευρώ, DIGEA, με ποσοστό συμμετοχής 12,3% και μετοχικό κεφάλαιο 82.763 ευρώ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ – ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΕ με ποσοστό συμμετοχής 1% και μετοχικό κεφάλαιο 180 ευρώ).

 

Όποιοι και αν τελικά καταθέσουν προσφορά το σίγουρο είναι ότι η μάχη για την απόκτηση του μεγαλύτερου περιουσιακού στοιχείου του Mega, θα είναι μεγάλη. Οι προσφορές αναμένεται να κινηθούν πάνω από τα 17 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά ο επιχειρηματίας ή το επιχειρηματικό σχήμα που θα την αποκτήσει θα έχει ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

 

Πώς έκλεισε το Mega

 

Με το επεισόδιο των «Απαράδεκτων» έπεσε το «μαύρο» στο Mega λίγο μετά τα ξημερώματα Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018.

 

Το Mega σταμάτησε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, ωστόσο συνέχισε να εκπέμπει για ένα διάστημα κανονικά στις πλατφόρμες cosmote, nova, vodafone tv kai wind, με το πρόγραμμα επαναλήψεων γνωστών σειρών.

 

Το τέλος είχε ανακοινωθεί από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να στέλνει την απόφαση στη DIGEA η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε επίσημα την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ότι θα διακόψει το σήμα της.

 

Στην ανακοίνωσή της η Digea ανέφερε πως «ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

 

Η ιστορία του Mega

 

Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το σήμα του εμφανίστηκε για πρώτη στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το σήμα του έμεινε στην ιστορία. Το ίδιο και οι σειρές τις οποίες είδαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητά του.

 

Σειρές που έγραψαν ιστορία (Απαράδεκτοι, Τρεις Χάριτες, Dolce Vita, Δις Εξαμαρτείν, Δυο Ξένοι, Στο Παρά Πέντε, Οι Αυθαίρετοι, Αναστασία, Λόγω Τιμής, Αναστασία, Το Νησί).

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 

 

 
 
   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....