| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 24/01/2020

 

   Share

 

 

           Η χώρα βρίσκεται εκτεθειμένη σε πολλούς και πολυεπίπεδους κινδύνους. Η κατάσταση με το λαθρομεταναστευτικό έχει φτάσει στο σημείο μηδέν, ενώ και οι κινήσεις στο προσφυγικό πρόβλημα δεν είναι αυτές που θα έπρεπε. Από την άλλη πλευρά, η εγκληματικότητα και η ανομία είναι εδώ, ενώ η χώρα προσπαθεί να συνέλθει μετά τη δεκαετία της αυστηρής οικονομικής πολιτικής και των εγκλημάτων που έγιναν χωρίς να υπάρχει λόγος το 2015 από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

           Δυστυχώς, η διακυβέρνηση της χώρας από αυτά τα κόμματα, επιδείνωσε ακόμη περισσότερους τους όρους της καθημερινότητας σε πολιτικό, θεσμικό, οικονομικό, κοινωνικό, εκπαιδευτικό, αξιακό και νομικό επίπεδο. Τα μνημόνια έγιναν πιο δρακόντεια και οι απώλειες περισσότερες, γιατί κάποιοι ανόητοι νόμισαν ότι θα χτυπήσουν με "παπάκι" ένα αεροπλάνο που προσγειώνεται στον διάδρομο ενός αεροδρομίου!

 

            Σήμερα, έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους χωρίς υπεκφυγές και με αποφασιστικότητα. Μια ευνομούμενη πολιτεία δεν μπορεί να άγεται και να φέρεται από "παράσιτα", μειοψηφίες παραφρόνων και ανισόρροπους ιδεοληπτικούς. Η κυβέρνηση παράγει έργα, έχει αλλάξει το κλίμα, διαμορφώνει τις βάσεις για να γίνουμε σύγχρονο ευρπωαϊκό κράτος, αλλά ταυτόχρονα καλείται να αντιμετωπίσει και πλήθος προκλήσεων. Ειδικότερα:

 

1. Η κατάσταση με την Τουρκία απαιτεί εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα στο εσωτερικό της χώρας και καλή προετοιμασία από τις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να αποτρέψουν τετελεσμένα. Όλοι γνωρίζουμε πώς ό,τι σε έναν πόλεμο, δεν ανακτάται διπλωματικά. Δεν είμαστε πολεμοχαρείς, αλλά είμαστε το ιστορικό αποτύπωμα της Ευρώπης και ολόκληρου του πλανήτη. Μια πιο σκληρή γλώσσα και μια πίεση προς τους εταίρους με πολλούς τρόπους, μπορεί να συμβάλλει σε ένα άλλο κλίμα, όπου ο... ενοχλητικός γείτονας θα συνειδητοποιήσει ότι δεν τον... παίρνει!

 

2. Στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, υπάρχει ένα σχέδιο που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και περιμένουμε σύντομα να φανούν αποτελέσματα.Για να μην παρεξηγθούμε...  Οι κυνηγμένοι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας με... τεχνητό τρόπο από τις ακτές της Τουρκίας, πρέπει να τυγχάνουν φιλοξενίας σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη φάση, πρέπει όλοι να καταγράφονται με τις σύγχρονες μεθόδους της τεχνολογίας, όπως είναι τα βιομετρικά χαρακτηριστικά. Αυτό προϋποθέτει ενεργή στήριξη από τους ευρωπαίόυς και υπερατλαντικούς εταίρους μας, γιατί η Ελλάδα είναι και δικό τους σύνορο. Σε τρίτη φάση, όσοι προστατεύονται από διεθνείς συμβάσεις πρέπει να τυγχάνουν της ανάλογης προστασίας, γνωρίζοντας ότι είναι σε μια χώρα δικαίου, όπου όμως δεν μπορούν να κάνουν του... κεφαλιού τους. Σε τέταρτη φάση, οι παράνομοι μετανάστες και όσοι δεν προστατεύονται από διεθνείς συμβάσεις, πρέπει να φιλοξενούνται προσωρινά και στη συνέχεια να απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες. Στο έργο αυτό και κυρίως στη φύλαξη των δομών φιλοξενίας πρέπει να συνδράμουν υποστηρικτικά οι Ένοπλες Δυνάμεις. Επιπλέον, η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη πρέπει να "ξεψαχνίσουν" τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο πραγματικός τους ρόλος και να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Όλα τα παραπάνω θα ενισχύσουν την εικόνα σοβαρής χώρας που πρέπει να εκπέμψουμε. Η αντίληψη ότι είμαστε "μπάτε σκύλοι αλέστε" πρέπει να τελειώσει οριστικά...

 

3. Η τήρηση της έννομης τάξης αποτελεί ζητούμενο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να βελτιώσουμε τις συνθήκες προόδου της κοινωνίας.  Όπου υπάρχει φόβος και όπου υπάρχουν κακοποιοί και ανεγκέφαλοι, περιορίζεται ο ζωτικός χώρος για τους φιλήσυχους πολίτες και όσους θέλουν να δημιουργήσουν. Η προστασία της ζωής και της περιουσίας είναι η βάση της δημοκρατίας και του πολιτισμού. Η αυστηροποίηση του ποινικού κώδικά και η αδιαπραγμάτευση αντιμετώπιση της οργανωμένης αλητείας και του οργανωμένου εγκλήματος από τις δυνάμεις ασφαλείας, πρέπει να καταστούν ευδιάκριτα από  την κοινωνία. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με τις ζωές μας, τις εστίες μας και ό,τι έχουμε δημιουργήσει. Ο νόμος οφείλει να είναι αμείλικτος και η κοινωνία να είναι ικανοποιημένη για την απόδοση δικαιοσύνης.

 

4. Η βελτίωση του πλαισίου εθνικής ασφάλειας και έννομης τάξης, αποτελούν τη βάση για να μπορέσουμε να παράξουμε οικονομικό αποτέλεσμα. Η χώρα, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κερδίζει καθημερινά... χιλιόμετρα αξιοπιστίας από τους εταίρους της και το διεθνές περιβάλλον. Γίνεται υπολογίσιμη δύναμη και ταυτόχρονα δείχνει έτοιμη για να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και ένα μικρό οικονομικό θαύμα. Χιλιάδες επενδύσεις προωθούνται, ο κατήφορος των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις σταμάτησε και η μείωση των φόρων αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι η οικονομία θα "ρολάρει" και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και εισοδήματα, ενισχύοντας παράλληλα την εικόνα του κοινωνικού κράτους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο για να κερδίσουμε τον σεβασμό των ξένων και ταυτόχρονα να ανακτήσουμε την αξιοπιστία αλλά και την αξιοπρέπεια μας ως λαός και ως έθνος.

 

5. Η κυβέρνηση οφείλει να θωρακίσει το κράτος δικαίου και η Δικαιοσύνη να λειτουργήσει όπως πρέπει. Τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015 που λίγο έλειψαν να καταστρέψουν τη χώρα, πρέπει να αρχίσουν και να παίρνουν τον δρόμο των εξεταστικών επιτροπών και της δικαιοσύνης. Το έγκλημα κατά του τραπεζικού συστήματος το 2015, έχει μετατραπεί πλέον με την ψήφο των φυσικών αυτουργών της περιόδου 2015-2019 σε εφιάλτη για χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, που θα χάσουν τα σπίτια τα οποία αγόρασαν με δάνεια που δεν τα εξυπηρετούν. Η ζημιά στο τραπεζκό σύστημα από τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπερνάει τα 50 δισ. ευρώ σε επίπεδα μείωσης της αξίας και εκροών καταθέσεων. Από την άλλη υπάρχει ο φάκελος για τη ΔΕΗ, η οποία βρέθηκε στα πρόθυρα κατάρρευσης με ό,τι αυτό θα επέφερε στην εθνική ασφάλεια της χώρας και την ομαλότητα στην οικονομική και κοινωνική ζωή. Η περίπτωση των "τρελών" χρηματοδοτήσεων της Attica Bank προς συγκεκριμένα ευνοημένα πρόσωπα της προηγούμενης διακυβέρνησης πρέπει να κινητοποιήσει τους εισαγγελείς. Η ζημιά δεκάδων δισεκατομμυρίων που προκάλεσαν στη χώρα οι προηγούμενοι κυβερνώντες δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Αν η κυβέρνηση έχει επιλέξει το κουκούλωμα, κακό του κεφαλιού της και ας το χωνέψουν καλά στο Μαξίμου και στην Πειραιώς...

 

            Η χώρα πρέπει να αποβάλλει όλα τα καρκινώματα και τις νοοτροπίες που την οδήγησαν στο οικονομικό αδιέξοδο. Βέβαια, δεν έχουν καταλάβει όλοι οι πολίτες ότι ο υπερδανεισμός και η αποβιομηχάνιση επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου, είναι αυτά που πληρώνουμε σήμερα. Τα λεφτά δεν βγαίνουν από ένα μηχάνημα που τυπώνει σε χαρτί ωραία... σχεδιάκια με... φατσούλες και νουμεράκια! Οι αριθμοί διαμορφώνονται από την παραγωγική ικανότητα της οικονομίας, η οποία με τη σειρά της αποτελεί τον κρίσιμο παράγοντα για τα εισοδήματα, τις κοινωνικές παροχές και τις μελλοντικές συντάξεις. Θέλουμε ησυχία εντός και εκτός συνόρων, θέλουμε απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων θετικών ανθρώπων, θέλουμε πάταξη της ανομίας και των συμπεριφορών από... υπανθρώπους, θέλουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, θέλουμε μια ισχυρή χώρα.

 

            Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να πάμε δυναμικά μπροστά και να κάνουμε τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους. Οι πολίτες πρέπει να διδαχθούν από τα λάθη τους και τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος. Πρέπει να αντιληφθούν πού οδηγούν τα... πειράματα με "μαθητευόμενους μάγους" και ανεγκέφαλα ιδεοληπτικά όντα που καταστρέφουν γιατί το μυαλό τους έχει... σφυροδρεπανοειδή μορφή! Κανείς δεν περισσεύει σε αυτήν τη χώρα, αλλά και η πλειοψηφία δεν μπορεί να ανεχθεί αυτούς που λιετουργούν εκτός πλαισίου. Πρέπει να βάλουμε μυαλό και να πάμε μπροστά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να πορευόμαστε με συμπεριφορές, οι οποίες παραπέμπουν σε αυτοκτονικό  ιδεασμό.

 

            Το τέλος της εποχής των ανισόρροπων και η επαναφορά σε θέση ισορροπίας, αποτελούν τον καταλύτη για να ξαναγνωριστούμε σε αυτήν εδώ την κουκίδα του πλανήτη. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν μπορούμε να χάσουμε χρόνο με τους παλαβούς, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της καθυστέρησης και δεν δικαιολογείται το λάθος. Καθαρές εξηγήσεις και σταράτες κουβέντες, βοηθούν για να καταλάβουμε τι πρέπει να γίνει ώστε να πάμε μπροστά...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....