| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Στρατηγική συνεργασία της EY με το InvestGR Forum

 

Τετάρτη, 05/02/2020

 

   Share

 

Στρατηγική συνεργασία τριετούς διάρκειας ανακοινώθηκε μεταξύ της ΕΥ Ελλάδος και του InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece, το οποίο διοργανώνεται από την Public Affairs and Networks.

 

 

Αντικείμενο της συνεργασίας είναι, μεταξύ άλλων, και η κατ' αποκλειστικότητα πρώτη πανελλήνια παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας που διεξάγει η ΕΥ σε παγκόσμια κλίμακα, με τίτλο «Attractiveness Survey», κατά το InvestGR Forum, αρχής γενομένης από το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece is Back (24/06/2020, Athens Hilton).

Ο διευθύνων σύμβουλος της EY Ελλάδος, Παναγιώτης Παπάζογλου, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση συνεργασίας της Public Affairs and Networks για τη συμμετοχή μας στο InvestGR Forum. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα πολύτιμο βήμα για την προσέγγιση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της ελληνικής πολιτείας και των ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, γύρω από το θέμα των ξένων επενδύσεων. Από την πλευρά της, η ΕΥ παρακολουθεί συστηματικά και καταγράφει τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας, και έχει υποβάλει σειρά προτάσεων για τη βελτίωση της ελκυστικότητας της χώρας μας ως επενδυτικού προορισμού. Θα είμαστε παρόντες στο 3rd InvestGR Forum 2020 και θα μοιραστούμε με τους συμμετέχοντες την εμπειρία και τις προτάσεις μας».

 

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι στην προοπτική της στρατηγικής συνεργασίας με μία κορυφαία εταιρεία στον κλάδο παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών, φορολογικών υπηρεσιών και υπηρεσιών χρηματοοικονομικών συμβούλων, όπως η ΕΥ Ελλάδος, η οποία γνωρίζει σε βάθος, και από πρώτο χέρι, τα πλεονεκτήματα, αλλά και τις αδυναμίες της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, καθώς και τις ανάγκες και προσδοκίες των ξένων εταιρειών που έχουν ήδη επενδύσει ή επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε φέτος ένα εξαιρετικά πετυχημένο InvestGR Forum».

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....