| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Συναγερμός για τα take away πάρτι - Κίνδυνος να γίνουμε Ιταλία λένε οι ειδικοί

 

Τετάρτη, 06/05/2020

 

   Share

 

Ποτά εδώ, ποτά εκεί, ποτά και παραπέρα... Γέμισε ο τόπος από... διψασμένους πότες, που έσπευσαν σε μπαρ που έδιναν... take away ποτά. Οχι, δεν ζούμε στο 1920 (σ.σ.: η εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ), αλλά στο 2020 όπου η παρασκευή, διακίνηση, εισαγωγή, εξαγωγή και πώληση αλκοολούχων ποτών επιτρέπεται στα περισσότερα μέρη του πλανήτη. Ωστόσο, κάποιοι συμπολίτες μας ένιωσαν προφανώς μεγάλη καταπίεση από τον ενάμιση μήνα εγκλεισμού κι έσπευσαν μαζικά σε μπαρ, πλατείες και όπου αλλού μπορούσαν να συναντηθούν για να... κοινωνικοποιηθούν και να προμηθευτούν αλκοόλ από... έμπειρα χέρια.

 

 

Μετά τα ποτάδικα του Βόλου που εξόργισαν χθες τον Χαρδαλιά ήρθαν να προστεθούν οι ουρές σε γνωστό μπαρ της Κηφισιάς, οι τρεις ιδιοκτήτες μπαρ που πέρασαν τη νύχτα στο τμήμα της Λάρισας και το υπαίθριο πάρτι στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή. Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε κι ο καθηγητής παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος σχολιάζοντας τις εικόνες από το υπαίθριο πάρτι στην Αγία Παρασκευή, τόνισε: «Φανταστείτε να ανοίξουν και τα μαγαζιά». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής εξήγησε ότι στην φάση που βρισκόμαστε στόχος ήταν να δοθεί προσοχή στο μετρό, στα λεωφορεία και τα μέσα μεταφοράς «και τελικά προκύψανε πολλοί άλλοι πυρήνες χειρότεροι».

 

«Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος. Νομίζω κατάλαβε ότι τελείωσε το θέμα, έχουμε μηδέν κρούσματα δεν έχουμε καμία προοπτική για νέα κρούσματα και φέρεται όπως φερόταν πίσω από την επιδημία. Πραγματικά ανησύχησα», πρόσθεσε ο καθηγητής.

 

Στο Open TV μίλησε κι ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας κάνοντας έκκληση γιατί «Ιταλία και Ισπανία ξύπνησαν σε μία μέρα σε μια κόλαση». Το R0 θα φτάσει σε 1,5 - 2 - 2,5 σε χρόνο ρεκόρ. Δεν θέλει καιρό, μέρες θέλει. Είναι τρομερά επικίνδυνο αυτό που γίνεται. Μπορεί να ξεκινήσουμε μια μέρα και να δούμε τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και οι διασωληνώσεις. Αυτό θα γίνει άμεσα και δεν θα έχουμε χρόνο να αντιδράσουμε. Οι επιδημίες αυτές είναι αμείλικτες. Κανένας εφησυχασμός» ξεκαθάρισε σε δραματικό τόνο ο καθηγητής.

 

Στην Κηφισιά λοιπόν ένα από τα γνωστά μπαρ της περιοχής, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις πολιτείας κι επιστημόνων προσέφερε take away ποτά. Μάλιστα, διαφήμισε και τα take away κοκτέιλ του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί ήταν κι αυτοί που έσπευσαν να προμηθευτούν ποτό, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για ουρές πολλών ατόμων που περίμεναν ακόμα και για 20-30 λεπτά για να πάρουν ένα ποτό. Οι ίδιοι μάλιστα, ανάρτησαν σχετικές φωτογραφίες στο Instagram και το facebook κι έγινε... σούσουρο.

 

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....