Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

23/10/18

Συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα εφοπλιστής και ο γιος του στον Πειραιά

 

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν 62χρονος εφοπλιστής, ο 31χρονος γιος του και μία 47χρονη γυναίκα, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό με αστυνομικούς χθες τα μεσάνυχτα στην οδό Φίλωνος, στον Πειραιά.

 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν άγνωστος ειδοποίησε την Άμεση δράση ότι μέσα σε αυτοκίνητο υπάρχει ένα σκυλί που γαβγίζει και είναι πολύ ανήσυχο.

 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος του Δημοτικού Θεάτρου μετέβησαν στο σημείο και αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

 

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε η 47χρονη γυναίκα μαζί με τον εφοπλιστή και τον γιο του και, σύμφωνα με την Αστυνομία, άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα με τους αστυνομικούς.

 

Ακολούθησε η σύλληψη και των τριών. Ο 62χρονος εφοπλιστής και ο 31χρονος γιος του συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ η 47χρονη για αντίσταση κατά της Αρχής και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....