| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 

Δείτε όλα τα άρθρα

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 04/10/2019

 

   Share

 

          "Μια εικόνα, χίλιες λέξεις" λέει η γνωστή φράση. Η εικόνα των 500 νοματαίων που έκαναν πορεία την περασμένη Τετάρτη στο Σύνταγμα προκαλώντας ευρύτερα προβλήματα στην κίνηση, δείχνει ότι πλέον βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή.

 

 

              Οι... φτωχές πορείες των βολεμένων συνδικαλιστών που βλέπουν να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους, αποτελεί το ουσιαστικό τέλος της παρασιτικής μεταπολίτευσης των συντεχνιών και των κρατικοδίαιτων...  κουρσάρων της εξουσίας. Ο ελληνικός λαός γυρίζει την πλάτη σε όλους αυτούς, συνειδητοποιιώντας έστω και αργά ότι οι... αγώνες υπέρ των εργαζομένων δεν ήταν τίποτα περιοσσότερο από "κατακτήσεις" που μας έφερναν πιο κοντά στη χρεοκοπία αλλά ταυτόχρονα, δημιουργούσαν στρατιές συνδικαλιστών που συνδιοικούσαν ή στη συνέχεια γίνονταν βουλευτές και υπουργοί. Δηλαδή, έφτιαξαν μια νέα γενιά "παρτάκηδων".

 

            Στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε ψηφίσει τις διατάξεις για τον συνδικαλιστικό νόμο και την προκήρυξη απεργιών. Πραγματικά είναι απίστευτο να βλέπεις τον τυχοδιώκτη Τσίπρα στην πρώτη γραμμή μιας πορείας που ως βασικά αιτήματα είχε την αντίθεση στις ιδιωτικοποιήσεις, τις οποίες είχαν ψηφίσει οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και το νόμο για την προκήρυξη απεργιών με δημοκρατικές διαδικασίες και με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας για τη λήψη απόφασης, που, επίσης είχαν ψηφίσει οι προηγούμενοι τυχοδιώκτες! Πραγματικά είναι για γέλια όλος αυτός ο συρφετός των κρατικοδίαιτων μαζί με τα πάσης φύσεως "παράσιτα" που διαβιούν εις βάρος των πολλών. Αυτοί είναι μεταξύ των υπαιτίων για τη χρεοκοπία της χώρας και κυρίως οι κυβερνήσεις που τους έφτιαξαν... μάγκες και αυτές που τους ανέχθηκαν κατ΄ ανάγκην.

 

            Στο εξής, καμία παρεούλα δεν θα μπορεί με το έτσι θέλω να αποσυντονίζει την οικονομική και κοινωνική ζωή στη χώρα και ειδικά στην Αθήνα όπου κατοικεί ο μισός πληθυσμός. Αυτοί που απεργούσαν είτε στις εποχές της πλασματικής ευημερίιας, είτε στα χρόνια του μνημονίου, ήταν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Και πάντα, οι πιο βολεμένοι. Αυτοί που μια ζωή φωνάζουν για να πετύχουν περισσότερα προνόμια εις βάρος τη παραγωγικής Ελλάδας. Βέβαια, εδώ και χρόνια, οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται κανονικά τις μέρες των απεργιών, καθώς είναι άνθρωποι με υποχρεώσεις και δεν υπάχει η πολυτέλεια για να χαθεί ούτε ένα μεροκάματο. Αυτό που βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο στους δρόμους είναι οι "επαγγελματίες" συνδικαλιστές και διαδηλωτές. Κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί στη ζωή τους και δεν είναι ντροπή! Στο εξής όμως, αν διανοηθούν να κάνουν αυτό που κάνουν επί δεκαετίες, πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν συνέπειες που φτάνουν μέχρι τον αβάστακτο πόνο στην... τσέπη!

 

            Η Αθήνα δεν μπορεί να είναι έρμαιο των οργανωμένων ομάδων συμφερόντων. Οι αστικές συγκοινωνίες δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Είναι περιουσία του ελληνικού λαού και αυτοί που τη διαχειρίζονται είναι υπάλληλοι του και υπόλογοι προς αυτόν. Σε καμία πόλη της υπόλοιπης Ελλάδας πλην των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχουν δημόσιες συγκοινωνίες. Μέχρι πριν ενάμιση χρόνο και στη Θεσσαλονίκη ήταν ιδιωτικές και ήρθε να τις εξυγιάνει ένας... σύντροφος της "δρακογενιάς" αλλά το μόνο που... κατάφερε ήταν να εκτινάξει τα χρέη και οι Θεσσαλονικείς να μην έχουν συγκοινωνίες. Νόμιζε ότι με τη φιλολαϊκή του πολιτική και τα τσάμπα εισιτήρια, θα μπορούσε να συντηρηθεί επί μακρόν το έκτρωμα που πήγε να φτιάξει, αντικαθιστώντας το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο έπασχε μεν σε σημαντικό βαθμό, λειτουργούσε δε και έπρεπε να εξυγιανθεί. 

 

            Επί δεκαετίες, η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τους λίγους που επιβάλλουν με τσαμπουκά αυτό που θέλουν ακόμη και στους συναδέλφους τους που θέλουν να εργαστούν. Γιατί, είναι... δημοκράτες! Εξέλαβαν ως αδυναμία την ανοχή και τη σιωπή της ελληνικής κοινωνίας την οποία ταλαιπωρούν. Τώρα ήρθε η σειρά για να αποκατασταθεί η τάξη. Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελε να εφαρμόσει, θα κάνουμε μια εντυπωσιακή στροφή προς την κανονικότητα. Αυτά που επί 37 χρόνια βλέπαμε και ανεχόμασταν, θα τελειώσουν. Επί πολλές δεκαετίες, οι πολλοί ανέχονταν τους λίγους βολεμένους. Καιρός λοιπόν να δούμε τους λίγους να υποτάσσονται στο νόμο των πολλών. Γιατί δημοκρατία και κράτος δικαίου σημαίνει ότι οι λίγοι πρέπει να υποτάσσονται στους πολλούς. Ειδικά, όταν αυτοί οι λίγοι είναι βολεμένοι και κάνουν κατάχρηση της καλοσύνης και της ανοχής των πολλών, τους οποίους αν μη τι άλλο δεν μπορούν να ταλαιπωρούν και να καταδυναστεύουν. 

 

            Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι θα γίνουμε σοβαρό κράτος, όσο αυτό και αν δεν τους αρέσει. Καιρός να τους υπενθυμίσει η κυβέρνηση ότι οι καιροί άλλαξαν. Τώρα, το πάνω χέρι το έχουν οι πολλοί. Η τελική απόφαση για το τι θα κάνει με όσους διανοηθούν να παραβούν τους νόμους, είναι της κυβέρνησης. Όσοι πλήττουν το δημόσιο συμφέρον πρέπει να πληρώσουν και προσωπικό τίμημα. Πρέπει να πονέσουν στην τσέπη αν διανοηθούν να πάνε κόντρα στη δημοκρατία και στο δίκαιο. Τα τσιφλίκια τελείωσαν και οι πάσης φύσεως... μαστροποί θα μπουν στο περιθώριο. Όσοι παίξουν με το μέλλον της χώρας, θα έχουν άσχημες συνέπειες. Αυτό πρέπει να καταστεί σαφές από τη συντεταγμένη Πολιτεία προς πάσα κατεύθυνση. Είναι θέμα προάσπισης της δημοκρατίας.

 

            Η πλήρης ιδιωτικοποίηση των πάντων, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται και στο τρίτο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί την αρχή για να τελειώνουμε με τα καρκινώματα του άρρωστου συνδικαλισμού. Η εφαρμογή του νόμου για τις απεργίες αποτελεί μονόδρομο. Σεβαστό το δικαίωμα της απεργίας. Ωστόσο, αυτοί οι ίδιοι δεν δέχονται το δικαίωμα στην εργασία. Αν οι λίγοι επικαλούνται τη δική τους δημοκρατία και καταστρατηγούν το δημόσιο συμφέρον πλήττοντας τους πολλούς, τότε πρέπει να καταλάβουν ότι κάπου εκεί το πάρτι τελειώνει. Η... σφαλιάρα και το σοκ πρέπει να είναι τόσο δυνατά ώστε να καταλάβουν! Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να ανέχεται τα βαρίδια του παρελθόντος που αποτελούν κρίκους στην αλυσίδα της πολυεπίπεδης χρεοκοπίας της. Βάλτε μυαλό όσο είναι νωρίς. Τόσο εσείς που κυβερνάτε και πρέπει να οργανώσετε το κράτος όσο και εσείς που επί δεκαετίες κάνστε του κεφαλιού σας χρησιμοποιώντας τις θέσεις σας στο Δημόσιο κάνοντας κατάχρησης της καλοσύνης των πολλών. Γιατί, οι πολλοί σας πληρώνουν και πρέπει να τους σέβεστε...  

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 
   

   

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....