Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

31/01/19

Τα έκτακτα δελτία του Mega το βράδυ των Ιμίων

 

Το πρώτο έκτακτο δελτίο -Τούρκοι αποβιβάστηκαν στα Ιμια 

 

Στο πρώτο έκτακτο δελτίο η Έλενα Κατρίτση είχε τηλεφωνική επικοινωνία με Κωνσταντινούπολη και την Αριάννα Φερεντίνου, η οποία ανέφερε ότι είχε εμφανιστεί στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέροντας ότι η Τουρκία διατηρώντας την ψυχραιμία της αναγκάστηκε να αποβιβάσει αρκετές δυνάμεις σε ένα από τα δύο νησιά, στα οποία κυμάτιζε η ελληνική σημαία για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. 

 

 

Παράλληλα ανέφερε ότι ο Τούρκος εκπρόσωπος είπε: «Αν οι Έλληνες επιθυμούν να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και να επιστρέψουμε στο καθεστώς που υπήρχε προηγουμένως, δηλαδή να μην υπάρχουν ελληνικές δυνάμεις στα νησιά και να μην κυματίζει η ελληνική σημαία».

 

Την ίδια ώρα στη Βουλή πραγματοποιούνταν κυβερνητική σύσκεψη ενώ είχε γίνει γνωστό πως υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον Μπιλ Κλίντον, ο οποίος του είπε ότι θα έκανε ότι μπορούσε για να αποκλιμακωθεί η ένταση. Ο Σημίτης του απάντησε ότι ο ελληνικός στόλος δε θα υποχωρούσε

πριν φύγουν οι Τούρκοι, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή. 

 

Και 2ο έκτακτο δελτίο και ο άγνωστος αριθμός των κομάντος 

 

Νέα διακοπή στο πρόγραμμα και σύνδεση με Τουρκία. Η ανταποκρίτρια του Mega ενημερώνει πως ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Ντενίζ Μπαϊκάλ, επικοινώνησε με το  πρώτο κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης και δήλωσε: «Απαιτούμε από την Ελλάδα να αποσύρει τα στρατεύματά της και τα σκάφη της. Αν κάνουν κάτι τέτοιο οι Έλληνες θα κάνουμε και εμείς το ίδιο».
 

Την ίδια ώρα τουρκικό κανάλι μετέδωσε ότι ήταν 22 κομάντος ενώ άλλο μετέδωσε ότι ήταν 40. 

 

12 Τούρκοι στα Ιμια και τρίτο έκτακτο δελτίο 

 

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες το Mega διακόπτει ξανά το πρόγραμμα και στη νέα σύνδεση ανταποκρίτρια στην Τουρκία μετέδωσε πως πριν από 5 λεπτά ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας είχε νέα τηλεφωνική συνέντευξη στην τουρκική τηλεόραση και είπε ότι υπάρχουν αρκετές δυνάμεις Τούρκων στη νησίδα που αποβιβάστηκαν πριν από μερικές ώρες. «Είναι αρκετοί για να υπερασπιστούν τη σημαία μας και περισσότεροι από τους Έλληνες». 
 

Τελικά στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι 12 και είπε ότι ελπίζει ότι δε θα χρειαστεί να στείλουν ενισχύσεις. 

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....