Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

15/05/18

Τα ακίνητα που θα βγουν στο «σφυρί» για χρέη στην εφορία

 

Με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών για χρέη στην εφορία συνεχίζουν να ζουν οι οφειλέτες. Η εφορία για άλλη μια φορά «δείχνει» τα δόντια της.

 

 

Οι πλειστηριασμοί και για χρέη στο Δημόσιο, από τις αρχές Μαΐου, γίνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά και η πλατφόρμα eauction ανοίγει αύριο, Τετάρτη όπου έχουν προγραμματιστεί τρεις πλειστηριασμοί εκ των οποίων ο ένας τέθηκε σε αναστολή.

 

Ο δεύτερος πλειστηριασμός που θα πραγματοποιηθεί αγορά ένα βιομηχανικό κτίριο 5.000 τμ στον Ωρωπό Αττικής σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 24.753 τμ. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 982.000 ευρώ ενώ το χρέη της εταιρείας είναι 30,2 εκατ. ευρώ.

 

Ο τρίτος, αφορά ένα κατάστημα ισογείου 143 τμ σε οικόπεδο 798 τμ στον Δήμο Χαλανδρίου και η τιμή πρώτης προσφοράς έχεις οριστεί στα 280.000 ευρώ και αφορά χρέη άνω των 2,5 εκατ. ευρώ.

 

Μέχρι σήμερα έχουν αναγγελθεί 9.051 νέοι πλειστηριασμοί, από τους οποίους οι 621 θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα.

 

Ο ανωτέρω αριθμός μέρα με τη μέρα αυξάνεται και εκτός από ακίνητα η εφορία θα βγάζει σε πλειστηριασμό αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, έργα τέχνης, ακόμα και κοσμήματα αξίας.

 

Σημειώνεται ότι το ελληνικό Δημόσιο θα διενεργήσει για πρώτη φορά πλειστηριασμό στην εμπορική τιμή του ακινήτου και όχι στην αντικειμενική αξία. Μάλιστα, έπειτα από δύο άγονους πλειστηριασμούς η τιμή μπορεί να «πέσει» ακόμα και κάτω από την εμπορική.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....