Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 11/02/19

Τα δέκα ζευγάρια που κυριαρχούν στον κόσμο της τεχνολογίας

 

Πολλοί ιδρυτές και στελέχη τεχνολογικών κολοσσών είναι με τους συντρόφους τους από το Πανεπιστήμιο, όπως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αλλά επίσης πολλές ηγετικές φυσιογνωμίες του χώρου φαίνεται να ελκύονται από συντρόφους που έχουν το ίδιο ενδιαφέρον για την τεχνολογία. Το προηγούμενο διάστημα είδαμε επίσης μερικά διαζύγια που κλόνισαν τον κλάδο, όπως αυτό του Τζεφ Μπέζος με τη σύζυγό του, Μακένζι.

 

 

Αυτά είναι τα δέκα σημαντικότερα ζευγάρια στον κλάδο της τεχνολογίας.

 

1. EVAN SPIEGEL & MIRANDA KERR

Ο Spiegel είναι ο συνιδρυτής και CEO της Snap Inc., της μητρικής εταιρείας του Snapchat. Η Kerr ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και ιδρύτρια της εταιρείας ευεξίας KORA Organics. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2015 και παντρεύτηκε τον Μάιο του 2017.

 

2. JOSHUA KUSHNER & KARLIE KLOSS

Ο Kushner είναι ο ιδρυτής της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων Thrive Capital και συνιδρυτής της startup ασφαλίσεων υγείας Oscar Health. Η Kloss είναι ένα διεθνούς φήμης μοντέλο και «τρέχει» κατασκηνώσεις όπου νεαρά κορίτσια μαθαίνουν περισσότερα για τον προγραμματισμό. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2018.

 

3. PRISCILLA CHAN & MARK ZUCKERBERG

Ο Zuckerberg είναι ο CEO και συνιδρυτής του Facebook. Μαζί, το ζευγάρι λάνσαρε το «Chan Zuckerberg Initiative», μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που εστιάζει στην επιστήμη και την εκπαίδευση. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 όταν φοιτούσαν στο Harvard University. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2012, μια μέρα αφότου το Facebook έγινε δημόσιο. Έχουν δύο κόρες, που γεννήθηκαν το 2015 και το 2017.

 

 

4. SERENA WILLIAMS & ALEXIS OHANIAN

Ο Ohanian είναι συνιδρυτής του Reddit, και ίδρυσε την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Initialized Capital. Η Williams είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες τένις στον κόσμο, και βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των παικτριών με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του αθλήματος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2015. Η Williams γέννησε την κόρη της το 2017, και αργότερα μέσα στην χρονιά το ζευγάρι παντρεύτηκε.

 

 

5. BILL GATES & MELINDA GATES

Η Melinda Gates ίδρυσε το Ίδρυμα «Bill & Melinda Gates» με τον σύζυγό της το 2000. Ο Bill Gates είναι ο συνιδρυτής και πρώην CEO της Microsoft, και ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Bill Gates ξεκίνησε να βγαίνει με την Melinda Gates σε ένα πικνίκ της Microsoft, αφότου εκείνη είχε προσληφθεί ως υπεύθυνη προϊόντων το 1987. Έβγαιναν για επτά χρόνια πριν παντρευτούν. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες και έναν γιό.

 

6. SHERYL SANDBERG & BOBBY KOTICK

Η Sandberg είναι η COO του Facebook, όπου εργάζεται από το 2008. Είναι επίσης γνωστή για το βιβλίο της, «Lean In», που αφορά τις γυναίκες στον χώρο εργασίας. Ο Kotick είναι ο CEO της Activision Blizzard, της εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών πίσω από παιχνίδια όπως τα: «Call of Duty», «Overwatch», «World of Warcraft», και «Hearthstone». Οι Sandberg και Kotick ήταν ήδη «παλιοί φίλοι» ήδη πριν αρχίσουν να βγαίνουν.

 

7. BARRY DILLER & DIANE VON FURSTENBERG

Ο Diller ίδρυσε την διαδικτυακή εταιρεία IAC το 1995, και τώρα υπηρετεί ως πρόεδρος της εν λόγω εταιρείας, όπως και της Expedia. Η Furstenberg είναι μια διάσημη σχεδιάστρια μόδας, επικεφαλής του οίκου μόδας DVF. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2001, μετά από μια σχέση που εκτεινόταν πολλές δεκαετίες. Πρωτογνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σε ένα πάρτι που είχε διοργανώσει ο Diller.

 

8. MARC BENIOFF & LYNNE BENIOFF

Ο Marc Benioff είναι ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας επιχειρηματικών cloud υπηρεσιών Salesforce, γνωστής για τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες προκειμένου να καταπολεμηθεί το πρόβλημα των αστέγων στις ΗΠΑ. Η Lynne Benioff είναι μια αξιοσημείωτη φιλάνθρωπος και βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ONE. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006. Το 2018 αγόρασαν το Time Magazine έναντι 190 εκατ. δολαρίων.

 

 

9. MARISSA MAYER & ZACHARY BOGUE

Η Mayer είναι η πρώην CEO του Yahoo. Πριν από αυτό, ήταν η εικοστή υπάλληλος της Google. Ο Bogue είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος στην επενδυτική εταιρεία Data Collective VC. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού γνωστού το 2007, και παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά. Η Mayer ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το 2012, την ίδια μέρα που «χρίστηκε» δημόσια ως CEO της Yahoo.

 

 

10. PAUL GRAHAM & JESSICA LIVINGSTON

Το ζευγάρι βοήθησε στην ίδρυση του Y Combinator, ενός εξαιρετικά επιτυχημένου προγράμματος επιτάχυνσης startup εταιρειών που έχει βοηθήσει εταιρείες όπως τις: Dropbox, Airbnb και Stripe. Το ζευγάρι ξεκίνησε την Y Combinator το 2005 ενώ έβγαιναν. Παντρεύτηκαν το 2008, και πλέον έχουν δύο γιούς.

 

Fortune

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....