Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

08/02/19

Ταγιάνι: Γιατί δεν συνυπέγραψα για την απονομή του Νόμπελ στον Αλέξη Τσίπρα

 

Το λόγο που δεν συνυπέγραψε την πρόταση για απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών, εξήγησε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι μιλώντας στην συνεδρίαση του προεδρείου του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

 

 

Ο Αντόνιο Ταγιάνι αποσαφήνισε ότι ως πρόεδρος προερχόμενος από το ΕΛΚ δεν θα μπορούσε να συνυπογράψει, όπως οι επικεφαλής των παρατάξεων της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Ούντο Μπούλμαν, της Ομάδας των Πρασίνων / Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας Σκα Κέλερ και της Ενωτικής Αριστεράς / Αριστεράς των Πρασίνων των Βόρειων Χωρών Γκάμπι Τσίμερ, το αίτημα της Τυνήσιας κατόχου του Νόμπελ Ειρήνης Ουιντέντ Μπουχαμάουι.

«Δεν υπέγραψα να δώσουμε το Νομπέλ σε κάποιον που είναι εν ενεργεία πρωθυπουργός, γιατί πιστεύω ότι το βραβείο θα πρέπει να δοθεί σε κάποιον άλλο... Νομίζω ότι θα μπορούσε να δοθεί στη μνήμη του Χέλμουτ Κολ και όχι σε κάποιον που εμπλέκεται τώρα στην πολιτική», ανέφερε.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....