Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

11/09/18

Το Κρεμλίνο διαψεύδει επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα εντός του 2018

 

Δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις για επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα μέχρι το τέλος του έτους”, απαντά στενός συνεργάτης του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιστότοπος sputnik.gr.

 

 

«Δεν υπάρχει συζήτηση για επικείμενη επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία μέχρι το τέλος του έτους» δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός του Κρεμλίνου και στενός συνεργάτης του Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ από το Βλαδιβοστόκ, διαψεύδοντας πλήρως όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ περί πρόσκλησης του από την Μόσχα για επίσκεψή μέσα στο 2018.

 

«Μέχρι στιγμής το ζήτημα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει συζητηθεί» δήλωσε ο στενός συνεργάτης του ρώσου προέδρου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ταξίδι του έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα εντός του 2018.

 

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο, η Ελλάδα απέλασε δύο ρώσους διπλωμάτες και απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε άλλους δύο, επικαλούμενη ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Η Ρωσία αντέκρουσε τις κατηγορίες, με τον ρώσο πρέσβη στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, να τις αποκαλεί «παράλογες», ενώ απαντώντας στην κίνηση της Ελλάδας, η Ρωσία απέλασε δύο έλληνες διπλωμάτες.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....