Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 11/10/18

Το νέο studio της Netflix στο Νέο Μεξικό

 

Όπως ανακοινώθηκε, το Netflix στήνει ένα παράρτημα έξω από το Λος Άντζελες, με νέα στούντιο παραγωγής στο Αλμπουρκέρκη, στο Νέο Μεξικό.

 

 

Σύμφωνα με το Associated Press, το Νέο Μεξικό δελέασε την υπηρεσία streaming στην πολιτεία χάρις στα πάνω από 14 εκατ. δολάρια σε χρηματοδότηση για πολιτειακή και τοπική οικονομική ανάπτυξη, και οι εργασίες παραγωγής προγραμμάτων του Netflix στην πολιτεία αναμένεται να καταλήξουν σε 1 δισ. δολάρια σε έξοδα μέσα στην επόμενη δεκαετία.

 

Τόσο η βραβευμένη με Emmy σειρά περιορισμένων επεισοδίων, Godless όσο και η σειρά πρωτότυπης παραγωγής του Netflix, Logmire, παράγονται αυτή την περίοδο στο Νέο Μεξικό. Και για χρόνια τώρα, η πολιτεία έχει συγκεντρώσει την προσοχή ως ένα μέρος για το γύρισμα προγραμμάτων.

 

Καθώς οι ανταγωνιστές της εταιρείας ολοένα και αυξάνονται, το Netflix συνεχίζει να αποτελεί μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται στον κλάδο της ψυχαγωγίας, με 130 εκατ. συνδρομητές ανά τον κόσμο.

 

Οι πρωτότυπες παραγωγές υπήρξαν ο λόγος της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρείας, σε τέτοιο βαθμό που το Netflix αποφάσισε να αυξήσει την πρωτότυπη παραγωγή περιεχομένου του κατά 88% μέσα στο 2018, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2017.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....