| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο έρχεται το 2027 (video)

 

Τετάρτη, 00:01 - 24/03/2021

 

   Share

 

Το όνομα αυτού, Voyager Station, και πρόκειται για ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από τα άλλα, αφού θα ανοίξει στο… διάστημα. Το νέο αυτό ξενοδοχείο πρόκειται να κατασκευαστεί από την Orbital Assembly Corporation, που περιγράφεται ως «η πρώτη μεγάλης κλίμακας κατασκευαστική εταιρία στο διάστημα». Η κατασκευή του θα ξεκινήσει το 2026 και το 2027 θα το επισκεφτούν οι πρώτοι επισκέπτες.

 

 

Όπως αναφέρει το Fortune:

 

Όταν ανοίξει, το περιστρεφόμενο ξενοδοχείο θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 440 επισκέπτες, ενώ το σχήμα του σαν δαχτυλίδι που περιστρέφεται θα δίνει στον σταθμό βαρύτητα ίση με το 1/6 της γης.

 

Το Gateway Foundation αποκάλυψε αρχικά το σχέδιο για το διαστημικό ξενοδοχείο του το 2019, ονομάζοντάς το τότε Von Braun Space Station. Ο στόχος του πρότζεκτ τότε ήταν το διάστημα να γίνει πιο προσβάσιμο σε όλους. Τελικά, φαίνεται πως θα είναι άλλη μια επιλογή που οι άνθρωποι θα μπορούν να κάνουν για τις διακοπές τους, αντί να πάνε π.χ. μια κρουαζιέρα, όπως αναφέρει ο επικεφαλής αρχιτέκτονας Tim Alatorre.

 

Λόγω του ότι το συνολικό κόστος είναι υψηλό, οι περισσότεροι υποθέτουν ότι ο διαστημικός τουρισμός θα είναι κάτι που θα μπορούν να κάνουν μόνο οι πολύ πλούσιοι, κάτι που θα ισχύει σε πρώτη φάση. Στη συνέχεια, όμως, το Gateway Foundation έχει στόχο να κάνει τα διαστημικά ταξίδια προσβάσιμα για όλους.

 

Το Voyager Station, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει εκτός από διαμονή και εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήριο, ακόμη και χώρους επιστημονικής έρευνας. Ο στόχος είναι να αφήνει την αίσθηση πολυτελούς ξενοδοχείου με άνετο εσωτερικό κι όχι φουτουριστικό design, όπως βλέπουμε συνήθως στον κινηματογράφο.

 

Θα υπάρχουν επιλογές για πολυτελείς βίλες 500 τετραγωνικών μέτρων που θα μπορεί κάποιος να ενοικιάσει για μια εβδομάδα, μήνα ή ακόμη και μόνιμα, με χώρο για 16 άτομα, μαζί με 3 μπάνια και εγκαταστάσεις κουζίνας. Θα υπάρχουν επίσης ξενοδοχειακές σουίτες και η όλη εμπειρία θα είναι ανάλογη ενός επίγειου high-end ξενοδοχείου.

 

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....