Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07/01/19

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 αναλαμβάνουν οι νέοι μάνατζερ στο δημόσιο

 

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την τοποθέτηση Γενικών Γραμματέων, Γενικών Διευθυντών, Διοικητικών και Τομεακών γραμματέων στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Αυτό εξήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο «Αθήνα 984» και στην εκπομπή «aftodioikisi.gr».

 

 

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, σημείωσε ότι ήδη έχουν αναλάβει τα καθήκοντας τους, 89 Γενικοί Διευθυντές στα υπουργεία.

 

Η ίδια πρόσθεσε ότι προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς η επιλογή διευθυντών και προϊσταμένων και του Ευρύτερου δημοσίου (Περιφερειών, ΝΠΔΔ, κ.α). Η κ. Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι για τους Διοικητικούς και Τομεακούς Γραμματείς, θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Φερβρουάριο, ενώ οι διαδικασίες για τους προϊσταμένους θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Μάρτιο.

 

Βάσει του προγραμματισμού που παρουσίασε η υπουργός, γίνεται φανερό ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου χρόνου, αναλαμβάνουν οι νέοι μάνατζερ στο δημόσιο τομέα.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....