| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Το στοίχημα για τη νέα Ελλάδα του 2121, χωρίς τα καρκινώματα του εξτρεμισμού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:10 - 26/03/2021

 

   Share

 

      Συμπληρώσαμε 200 χρόνια από την αποφράδα ημέρα όπου ως Έθνος, ξεσηκωθήκαμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας. Αποτινάξαμε τον τουρκικό ζυγό, γιατί δεν αρμόζει στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και αποτέλεσε τη βάση των πανανθρώπινων αξιών και τον πυλώνα του παγκόσμιου πολιτισμού, να είναι αιχμάλωτη. Είμαστε μια χώρα που αποτέλεσε τον φάρο της Οικουμένης, αν και σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές, εμφανίζαμε τάσεις αυτοκαταστροφής ή αυτοκτονικού ιδεασμού. 

 

 

               Η 25η Μαρτίου 2021 ήταν η ημέρα όπου ολόκληρος ο πλανήτης... συναντήθηκε στην Ελλάδα. Και αυτό φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι. Εκτός από την ιστορική μνήμη, διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο και η ηγεσία. Κινητοποιήσαμε όλες τις χώρες του πλανήτη, απογοητεύοντας τους... μισέλληνες που ζουν ανάμεσα μας. Κινητοποιήσαμε τους φιλέλληνες και... τσατίσαμε τους ανθέλληνες. Ακούσαμε και διαβάσαμε τις πιο θερμές δηλώσεις στήριξης και συμπαράστασης και όχι τυπικές ευχές που παραπέμπουν σε... αγγαρεία. Ολόκληρος ο πλανήτης ξέρει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα ορόσημο και δεν της αρμόζουν οι κατά καιρούς τυχοδιώκτες της συμφοράς.

 

            Γνωρίζουμε ότι στη διεθνή σκακιέρα, τον κυρίαρχο ρόλο έχουν τα συμφέροντα. Βέβαια, κανείς δεν μας αγαπάει, για τον... ήλιο, τη θάλασσα και το... μουσακά ή το... σουβλάκι. Ωστόσο, μπορούμε να συγκινήσουμε και να κινητοποιήσουμε τους πάντες, όταν αποδεικνύουμε στην πράξη ότι έχουμε σοβαρή χώρα με κύρος, αξιοπιστία και υψηλούς στόχους. Ο καθρέφτης μας είναι ο διεθνής περίγυρος και παρά τα προβλήματα μας, οφείλουμε να ξεπερνάμε τον φανταστικό μικρόκοσμο μας, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα. Αυτή η εικόνα αντανακλά την αξία μας ως Έθνους. Οφείλουμε να έχουμε σοβαρές ηγεσίες που θα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και όχι τυχοδιώκτες που θα υπηρετούν το δικό τους... παραμύθι, καθιστώντας τη χώρα μας, παράδειγμα προς αποφυγή. Και αυτή η χώρα, έχει αποκτήσει επιτέλους αξία και πάνω σε αυτήν χτίζει υπεραξίες.

 

            Μπορούμε να απογειώσουμε τις εθνικές "μετοχές" μας, έχοντας αξιόπιστα και ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία. Αν είμαστε σαν τα "σαπάκια" του Χρηματιστηρίου το 1999, τότε δεν μπορούμε να έχουμε καμία τύχη. Οι περισσότεροι (δεν λέμε όλοι, γιατί αυτό... αντίκειται στα... κόλπα των γενετικών κυττάρων) καταλαβαίνουν ότι ανακτούμε συνεχώς το μερίδιο της αξιοπιστίας και του κύρους που μας οφείλει η ίδια μας η ιστορία. Μετά από διάφορες παλινωδίες και με νωπές τις μνήμες από κυβερνήσεις που θύμιζαν... παιδική χαρά, όλοι αναγνωρίζουν ότι αποτελούμε έναν αξιόπιστο εταίρο, σύμμαχο και φίλο.

 

            Ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2021, ολόκληρος ο πλανήτης "φρεσκάρισε" στη μνήμη του ποιοι είμαστε. Τους το υπενθυμίσαμε και ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι να υποδεχθούμε το θετικό σοκ, που προκάλεσε η ανταπόκριση τους! Οι δηλώσεις, οι συμβολισμοί και οι εκδηλώσεις της ημέρας, μας γέμισαν υπερηφάνεια και λειτουργούν ως πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον. Δεν είναι λίγο πράγμα χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Ρωσία και ολόκληρη η υπόλοιπη Ευρώπη, να αναφέρονται στην πατρίδα μας, σαν να έχουν αίμα και καρδιά ελληνική. Την ίδια ημέρα στην τηλεδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ω, τι ειρωνεία), διαμορφωνόταν ο χάρτης της (μέρα προς μέρα) συμμόρφωσης της Τουρκίας με τους κανόνες και τις αξίες της Ευρώπης. Να της θυμίσουμε τι μπορεί να υποστεί, αν αμφισβητήσει ή θέσει σε κίνδυνο αυτές τις αξίες. Τόσο η Ευρώπη όσο και η Ελλάδα, έχουν απόλυτο συμφέρον από μια στενότατη συνεργασία με τη γειτονική χώρα. Τα οφέλη σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο, θα είναι πολλαπλά για όλους. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες μας, ότι τα παιχνίδια επιβολής, έχουν τελειώσει. Ο διεθνής παράγοντας έχει κάνει τις επιλογές του και δεν τις θέτει καν προς συζήτηση... 

 

            Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, μόλις 64 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, μίλησε αφοαπλιστικά... ξεκάθαρα και δεν άφησε περιθώρια αμφισημιών. Μίλησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επί μισή ώρα, έστειλε μήνυμα στους ομογενείς και απευθύνθηκε στους πολίτες αυτής εδώ της χώρας. Ξέρουμε ότι η Υπερδύναμη έχει στρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή, αλλά δεν ξεχνά τους παραδοσιακούς δεσμούς με τη χώρα μας. Το "αεροπλανοφόρο" της αμερικανικής βάσης της Σούδας και η άφιξη του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου "Αιζενχάουερ", δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμηση των Αμερικανών και ταυτόχρονα, τα μηνύματα προς την Τουρκία για τον... στραβό δρόμο που έχει πάρει.     Το "σκίσιμο" των αιθέρων από τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 ήταν η απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει μια ομπρέλα προστασίας και η θέση της στον ευρύτερο γεωπολιτικό χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου είναι αδιαπραγμάτευτη. Υπάρχει... απαγορευτικό, σε οποιονδήποτε διανοηθεί κατάκτηση σπιθαμής εδάφους που ορίζεται από τους εθνικούς αγώνες, αλλά και το διεθνές δίκαιο.

 

            Εκτός των αναφορών Μπάιντεν και της παρουσίας των ΗΠΑ στην ιστορική στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, το ίδιο συνέβη και με τη Γαλλία. Η απουσία Μακρόν λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη χώρα του και η παρουσία της υπουργού Αμύνης, συνοδεύτηκε από τις υπερπτήσεις των Rafale που σε λίγους μήνες θα αρχίζουν σταδιακά να ενισχύουν την αμυντική ομπρέλα της χώρας μας. Ο ουρανός του Αιγαίου είναι υπόθεση ολόκληρου του δυτικού κόσμου και αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Η συνέντευξη Μακρόν στην ΕΡΤ1 και στον σπουδαίο δημοσιογράφο Νίκο Αλιάγα, επίσης, δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες. Οι πάντες είναι δίπλα στην Ελλάδα. Όταν απειληθεί ή... αδικηθεί ως προς την ιστορία της από ξένο επιβουλέα, θα ενεργοποιηθεί η ομπρέλα προστασίας. Οι σύμμαχοι έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα θερμά λόγια δεν θα αποτελέσουν γράμμα κενό περιεχομένου, οδηγώντας στην ευθεία αμφισβήτηση της αξιοπιστίας τους... 

 

            Φαντάζεστε αυτή η χώρα να κυβερνιόταν από πολιτικά τσίρκουλα, από κομμουνιστικά ρετάλια και... πειραγμένους εγκεφάλους, που ονειρεύονται τους "παραδείσους" της Βενεζουέλας, της Κούβας ή της Βόρειας Κορέας; Ακόμη και η μεγάλη δύναμη που λέγεται Ρωσία, υποκλίνεται στην Ελλάδα, σέβεται τη θέση μας στην Ευρώπη και επιδιώκει ενίσχυση των δεσμών, έχοντας και ως σημείο αναφοράς την κοινή ορθόδοξη παράδοση. Φυσικά, η Ρωσία, δεν έχει καμία σχέση με τον κομμουνισμό, όπως θέλουν να πιστεύουν τα... αραχνιασμένα μυαλά του Περισσού ή της Πλατείας Εξαρχείων. Ο δε Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που... ονειρεύεται σοσιαλιστικές επαναστάσεις με εργαζομένους που θα εξασφαλίσουν στα... έτοιμα σοβιέτ του Περισσού το αραλίκι της κομμουνιστικής εξουσίας, ας κοιτάξει το... κομμουνιστικό ρολόι του, για να δει τι ώρα είναι!

 

            Το ίδιο πρέπει να καταλάβουν και οι... ψυχάκηδες του Διαδικτύου που μοιράζουν... ψόφους πίσω από τα πληκτρολόγια και προσπαθούν να δώσουν ενδιαφέρον στη ρουτινιάρικη ζωή τους, μιας και δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο, εκτός από διαδηλώσεις, πορείες και ζημιές. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και διακοπές με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, όπως θα έλεγε ο... σύντροφος Τσακαλώτος! Γιατί όπως είχε πει και ο Λεωνίδας Κύρκος το 2006 σε συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά "ευτυχώς που δεν κερδίσαμε τον Εμφύλιο, γιατί θα μας κυβερνούσαν κάτι γελοία ανθρωπάκια", ενώ είχε αποκαλύψει ότι είχε σκίσει την "Αυγή", αηδιασμένος για το πώς εξελίχθηκε το ιστορικό έντυπο της Αριστεράς.

 

            Γιατί γράφουμε τα παραπάνω; Αφενός για να καταλάβουν οι σύντροφοι ότι οι αναροχκομμουνιστικές ονειρώξεις θα είναι καταδικασμένες εν τη γενέσει τους, και αφετέρου για να γνωρίζουν ότι στην περίπτωση που κάποιος... ανεγκέφαλος αποπειραθεί, να αλλάξει την πορεία της χώρας, θα φάει το... κεφάλι του! Αλλά, ας υπάρχουν και αυτοί οι δύσμοιροι για να δίνουν έναν εύθυμο τόνο στη ζωή μας. Κι αυτοί χρειάζονται! Παρεμπιμπτόντως, κάποιοι αστείοι τύποι που προσπάθησαν να... αλλάξουν τον κόσμο το 2015, τελικώς, έφαγαν τα μούτρα τους! Γιατί αν πιστεύεις ότι θα καταρρίψεις... Rafale με... φυσοκάλαμο, τότε γίνεσαι υποψήφιος για κομπάρσος που θα τρώει... σφαλιάρες σε θεατρική επιθεώρηση του Σεφερλή!

 

            Στις 7 Μαρτίου 1948, με την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, η Ελλάδα διαμόρφωσε τα σημερινά της σύνορα. Χρειάστηκαν αγώνες 127 ετών για να μεγαλώσει η χώρα, η οποία αντιμετώπισε δύο παγκόσμιους πολέμους, εμφύλιο πόλεμο-συμμοροτιπόλεμο και δικτατορίες. Από το 1974, υπό την ηγεσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή και με νωπές τις μνήμες από την τραγωδία της Κύπρου, πήραμε οριστικά τον δρόμο μας, κόντρα σε συνθήματα του τύπου "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και "Έξω από την ΕΟΚ των μονοπωλίων". Στην πορεία και οι... επαναστάστες του μπαλκονιού, κατάλαβαν ότι δεν είχαν το περιθώριο του... λάθους. Η κατάρρευση του κομμνουνιστικού μπλοκ στα τέλη της δεκαετίας του ΄ 80-αρχές δεκαετίας του ΄90, ήταν οι τίτλοι τέλους σε όσους πίστευαν ότι αυτή η χώρα θα σέρνεται πίσω από ανελεύθερα σταλινικά καθεστώτα. Η Ιστορία μας, δεν αφήνει περιθώριο για λάθη. Δεν μπορεί να δημουργεί ζωτικό χώρο σε ακροδεξιούς φασίστες και σε αναρχοκομμουνιστικά "σκουπίδια".

 

            Η Ελλάδα των επόμενων 200 ετών, θα πρέπει να είναι μια σύγχρονη χώρα, όπου θα συνωστίζονται ξένοι μνηστήρες για να επενδύσουν και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας, ώστε το brain drain να μετατραπεί σε brain gain. Η πανδημία του κορωνοϊού, μας φέρνει πίσω και αποτελεί σίγουρα ένα τεράστιο εμπόδιο. Ωστόσο, σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα επανεκκινήσουμε τις μηχανές μας. Μέσα σε ένα περιβάλλον μηδενικών επιτοκίων, με ευρωπαϊκούς πόρους 50 δισ. ευρώ έως το 2027 και με ξεκάθαρη διάθεση από ξένους επενδυτές για να τοποθετηθούν στο μεγάλο ελληνικό στοίχημα της ανάπτυξης. Από την άλλη, η πλήρης ηλεκτρονικοποίηση όλων των υπηρεσιών και διαδικασιών, θα δώσουν τέλος στο γραφειοκρατικό σύστημα που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

 

            Η προώθηση της καινοτομίας, η ανάδειξη του μοναδικού τουριστικού προϊόντος, η γεωπολιτική μας θέση με σύγχρονα οδικά, σιδηδρομικά έργα και λιμάνια, ο ρόλος μας στους δρόμους της Ενέργειας, οι πρώτες ύλες μας, οι σπάνιες γαίες και τα ορυκτά μας, μπορούν να εξασφαλίσουν αυτό που δεν... θέλουν τα αναρχοκομμουνιστικά απολειφάδια: δουλειές και ευημερία. Οι επενδύσεις που δημιουργούν δουλειές, θα αποτελέσουν την ταφόπλακα για τα πάσης φύσεως παράσιτα που αυτοπροσδιορίζονται ως "αγωνιστές", λειτουργούν ως εξτρεμιστές, συμπεριφέρονται ως τρομοκράτες και "επενδύουν" στον ανθρώπινο πόνο. Το ίδιο θα συμβεί και με τους πολιτικούς τους προστάτες, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν ως τυχοδιώκτες, γιατί δεν έχουν το υπόβαθρο και το περιεχόμενο για να σταθούν ως ώριμοι, λογικοί και δημιουργικοί άνθρωποι.

 

            Η Ελλάδα των επόμενων... 200 ετών, θα μεγαλουργεί με δημιουργικά μυαλά και όχι... ασπόνδυλα όντα. Θα εμπνέει ασφάλεια, αλλά θα πρέπει να  εγγυάται την έννομη τάξη και να πατάσσει κάθε μορφής έγκλημα και κάθε... καρυδιάς κακοποιό. Δεν έχουμε την πολυτέλεια των συμβιβασμών με τους άρρωστους και ψυχοπαθείς που δεν θέλουν να καταλάβουν πώς εξελίσσεται και προοδεύει ο σύγχρονος κόσμος. Η χώρα, δεν μπορεί να προχωρήσει με τα παράσιτα που καταστρέφουν, αλλά ούτε και με τις μειοψηφικές αλητείες που υποσκάπτουν την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας. Και αυτό το οφείλοουν οι υπεύθυνες πολιτικές ηγεσίες, ως ελάχιστο φόρο τιμής, σε όσους αγωνίστηκαν πριν από 200 χρόνια. Γιατί πρέπει να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία, την ελευθερία και την ασφάλεια, απονευρώνοντας τους υβριστές και τους κακοποιούς, περιθωριοποιώντας τους πολιτικούς προστάτες τους και δημιουργώντας συνθήκες προόδου, ευημερίας και κοινωνικής ευρυθμίας. Γιατί πολύ απλά στον σχεδιασμό της νέας Ελλάδας του... 2121, δεν μπορούν να έχουν θέση τα σκύβαλα της ιστορίας. Είναι το τεράστιο χρέος μας σήμερα έναντι των γενεών του αύριο...

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ένα ελπιδοφόρο αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εμβολιασμένος πρώην πρωθυπουργός ρισκάρει τη μετάδοση του κορωνοϊού και ποντάρει στο μπάχαλο. Γιατί άραγε;  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καμία ανοχή στα "φίδια" του εξτρεμισμού που θέλουν να "δηλητηριάσουν" τη δημοκρατία και την κοινωνία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η μεγάλη τύχη του Μητσοτάκη να έχει χορηγό τον "άχαστο" Τσίπρα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ατομική ευθύνη και πρόνοια μπροστά στα φυσικά φαινόμενα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η ζωή μας, οι δουλειές μας και η κανονικότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από το εμβόλιο και το... μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έξω τα.... ζιζάνια από τα πανεπιστήμια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εφαρμόστε την υποχρεωτική διδασκαλία των Οικονομικών στο σχολείο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή στους "δημοκράτες" που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κύριε Μητσοτάκη, ξεριζώστε τα μεταπολιτευτικά καρκινώματα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ευρώπη "τρέμει" την Τουρκία γιατί της... θυμίζει τη Lehman Brothers! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γενναία στήριξη των οικογενειών που χάνουν τα στηρίγματα τους από τον φονικό ιό / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καθαρές λύσεις, εντός, εκτός και επί της... κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ αναισθησία, εδώ αναισθησία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....