Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 17/05/18

Το τούνελ του Έλον Μασκ είναι σχεδόν έτοιμο και το διαθέτει δωρεάν στο κοινό

 

Ο Έλον Μασκ, ο ιδρυτής της εταιρείας «Boring Company», ανακοίνωσε την προηγούμενη Πέμπτη ότι η εταιρεία έχει σχεδόν ολοκληρώσει την πρώτη φάση του τούνελ στο Λος Άντζελες. Το τούνελ θα είναι ένα κεντρικό στοιχείο στο σύστημα μεταφοράς Loop, το οποίο θα μεταφέρει ανθρώπους μέσα στα αυτοκίνητά τους ή επιβατικά ασανσέρ για ποδηλάτες και πεζούς.

 

 

Το σύστημα υψηλών ταχυτήτων θα επιτρέπει στους ανθρώπους να προσπερνούν την κίνηση στους δρόμους του Λος Άντζελες και επομένως να μετακινούνται πιο εύκολα στην πόλη.

 

 

Ο Μασκ, που είναι ήδη ο διευθύνοντας σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, ανέβασε ένα μικρό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram από μια διαδρομή μέσω του τούνελ Loop.

 

Ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στο κοινό δωρεάν μετακινήσεις στο Loop για τους επόμενους μήνες, εάν η εταιρεία λάβει την απαιτούμενη άδεια. Η εταιρεία διαθέτει άδεια για ένα τούνελ μήκους 2,7 μιλίων στο πολυσύχναστο Δυτικό Λος Άντζελες, αλλά η συνολική του έκταση περιλαμβάνει ένα δίκτυο τούνελ μήκους 60 μιλίων, που θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα υπόγειων τούνελ στις ΗΠΑ.

 

Ο Μασκ δήλωσε ότι οι πεζοί και οι ποδηλάτες θα έχουν προτεραιότητα στην πρόσβασή τους στις σήραγγες, και ότι η πρόσβαση σε αυτές θα κοστίζει λιγότερο από ένα εισιτήριο λεωφορείου.

 

Η Boring Company ανέφερε ότι δεν θα ζητήσει δημόσια χρηματοδότηση, κυρίως όταν πόλεις στις ΗΠΑ σταματούν την κατασκευή νέων τούνελ λόγω του αυξημένου κόστους, που μπορεί να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια ανά μίλι.

 

Από την πλευρά του, ο Μασκ δήλωσε στο Instagram «Υπερευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με αυτό το πρότζεκτ. Ισχυρή στήριξη από το κοινό, τους εκλεγμένους αξιωματούχους και τις ρυθμιστικές αρχές είναι απαραίτητη για την επιτυχή επίτευξη του έργου».

 

Πηγή: Fortune

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....