Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 04/02/19

Το BREXIT και το  real estate

 

Όπως έγραψε το Bloonberg, τα στελέχη του κατασκευαστικού κλάδου στη Βρετανίας δημιουργούν αποθέματα με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό, καθώς ανησυχούν για το πλησίασμα του Brexit. Σύμφωνα με το Bloomberg, τα αποθέματα των εταιρειών αυξήθηκαν τον Ιανουάριο με τον ταχύτερο ρυθμό στο 27ετές ιστορικό της έρευνας που πραγματοποιεί η IHS Markit, ανέφερε η ομάδα σε έκθεσή της, την Παρασκευή.

 

 

Εν τω μεταξύ, ο Δείκτης Προμηθειών της Markit σε ολόκληρο τον κλάδο υποχώρησε σε ένα χαμηλό τριμήνου στις 52,8 μονάδες, γεγονός που οδήγησε τη μεταποιητική βιομηχανία σε κατάσταση να λειτουργήσει ως ένα πλήγμα στην ανάπτυξη κατά το πρώτο τρίμηνο. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, η λίρα αποδυναμώθηκε μετά την δημοσίευση των στοιχείων, και διαπραγματευόταν κατά 0,3% χαμηλότερα, στα 1,3071 δολάρια από τις 9:38 π.μ. ώρα Λονδίνου.

 

Τα ευρήματα προσθέτουν σε στοιχεία ότι, καθώς οι πολιτικοί παραμένουν ανίκανοι να προσφέρουν διέξοδο στο πρόβλημα, οι επιχειρήσεις προσπαθούν να προστατευθούν ολοένα και περισσότερο από τον κίνδυνο να αποχωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 29 Μαρτίου χωρίς να υπάρχουν νέες εμπορικές ρυθμίσεις.

 

Οι εταιρείες αποθηκεύουν τα πάντα, από φάρμακα και εγχειρίδια μέχρι παγωτό και prosecco. Οι μεγαλύτερες εταιρείες σούπερ μάρκετ αυτή την εβδομάδα προειδοποίησαν την κυβέρνηση για σημαντική αναστάτωση και άνοδο των τιμών των τροφίμων, αν δεν υπάρξει συμφωνία.

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....