| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Το Disney+ & Τα πιθανά γρήγορα προβλήματα από χάκερς

 

Πέμπτη, 00:01 - 21/11/2019

 

   Share

 

Καθώς η υπηρεσία streaming, Disney+, ξεκινά να ξεπερνά κάποια από τα προβλήματα που αντιμετώπισε την ημέρα του λανσαρίσματός της, ένας ακόμα γύρος προβλημάτων βρίσκεται στον ορίζοντα. Τα κοινωνικά δίκτυα άρχισαν να γεμίζουν με τα παράπονα χρηστών των οποίων οι λογαριασμοί έχουν χακαριστεί. Σύμφωνα με το Fortune, μια σταθερή ροή χρηστών δηλώνει ότι έχουν χάσει την πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και εκφράζουν την απογοήτευσή τους με το πώς διαχειρίστηκε η Disney τα παράπονά τους. Και μερικά τεχνολογικά site δηλώνουν ότι έχουν δει μια πληθώρα στοιχείων log-in προς πώληση σε φόρουμ για χάκερ, με τις τιμές να κυμαίνονται από 3 μέχρι 11 δολάρια.

 

 

Ένας εκπρόσωπος της Disney, σε δήλωσή του στο Fortune, ανέφερε πως «η Disney παίρνει πολύ σοβαρά την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών μας και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι υπάρχει μια παραβίαση στην ασφάλεια του Disney+».

 

Ο αριθμός των παραπόνων είναι ένα μικρό μόνο τμήμα από τους συνολικά 10 εκατ. ανθρώπους που έχουν προς το παρόν εγγραφεί στην υπηρεσία. Είναι πιθανό μερικοί από τους εγγεγραμμένους στην υπηρεσία Disney+ να χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα και κωδικό χρήστη σε διάφορα site, και ένα ή περισσότερα από αυτά να έχει χακαριστεί προηγουμένως.

 

Μερικοί χρήστες παραπονιούνται ότι οι χάκερ έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και αλλάζουν το email ή τον κωδικό πρόσβασής τους, εμποδίζοντας έτσι τους χρήστες από το να βλέπουν το περιεχόμενο ή να αφαιρούν την μέθοδο πληρωμής. Η Disney, βέβαια, έχει μια πολιτική που κλειδώνει τον λογαριασμό του χρήστη όταν το σύστημα εντοπίζει ύποπτες ενέργειες σύνδεσης, ως μέτρο ασφαλείας, κάτι το οποίο επίσης μπορεί να αποτελεί πηγή μερικών παραπόνων.

 

Το ενδιαφέρον των χάκερ είναι ιδιαίτερα περίεργο, δεδομένου ότι το Disney+ βρίσκεται ακόμα στην δωρεάν περίοδο των επτά ημερών, ακόμα και για ανθρώπους που εγράφησαν την τελευταία στιγμή όταν κυκλοφόρησε η υπηρεσία.

 

Το Disney+ είχε ένα επεισοδιακό ξεκίνημα στις 12 Νοεμβρίου, καθώς αντιμετώπισε μια ποικιλία τεχνικών λαθών, από αργή φόρτωση του περιεχομένου μέχρι μηνύματα αδυναμίας σύνδεσης στην αρχική σελίδα της υπηρεσίας.

 

Πηγή: Fortune

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 

 

 

 

 

 

 
 
   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....