Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 26/10/18

Το Twitter & Ο Έλον Μασκ

 

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, στη δήλωση πως ο προσωπικός του λογαριασμός στο Twitter έχει κλειδωθεί από τους τεχνικούς του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης επειδή θεώρησαν πως μάλλον έχει δεχτεί επίθεση από χάκερ, προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ.

 

 

Όπως είχε γράψει το Bloomberg, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είναι από τους κορυφαίους συνδρομητές στο Twitter και συχνά χρησιμοποιεί την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύει ενημερώσεις σχετικά με τις εταιρείες του. Αναμειγνύει επιχειρηματικά δεδομένα με προσωπικές σκέψεις και εμπνεύσεις. Και κάποιες φορές ο συνδυασμός αυτός καταλήγει αλλοπρόσαλλος.

 

Λίγες ώρες πριν ατην παραπάνω ανάρτηση, ο Μασκ είχε προχώρησε σε αναρτήσεις εικόνων manga και ρωτούσε τους υπόλοιπους χρήστες αν ήθελαν να αγοράσουν Bitcoin. Αναρτήσεις που από τους τεχνικούς του Twitter θεωρήθηκαν ασύμβατες με τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο και πιθανό αποτέλεσμα επίθεσης χάκερ.

Να υπενθυμίσουμε πως η σχέση του Μασκ με το Twitter δεν ήταν πάντοτε αρμονική. Τον Αύγουστο ο ιδιοκτήτης της Tesla είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να άποσύρει την Tesla από το χρηματιστήριο, ανάρτηση για την οποία αργότερα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20 εκατ. δολ. από την αμερικανική επιτροπή ανταγωνισμού.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....