Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

21/12/18

Τουρκία: Χάρτης του νέου πυραύλου Μπόρα με την Αθήνα εντός βεληνεκού

 

Για «κατάσταση σοκ» και «πανικό» της Ελλάδας λόγω του βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας Μπόρα (BORA), με βεληνεκές 280 χιλιομέτρων, κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος, με την εφημερίδα AKGazete να παραθέτει μάλιστα χάρτη με την απόσταση από τη Σμύρνη έως την Αττική, που είναι 230 χιλιόμετρα, μια έμμεση αλλά σαφής απειλή κατά της Ελλάδας στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων της Πέμπτης με το μπαράζ υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών.

 

 

Οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ που παρουσίασαν τον πύραυλο της Τουρκίας έγιναν πρώτο θέμα στη γείτονα, τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

«Η επιτυχής δοκιμή του εθνικού πυραύλου Μπόρα, που κατασκευάζεται σε εγχώριες εγκαταστάσεις, προκάλεσε θόρυβο στα ελληνικά ΜΜΕ. Ο ελληνικός Τύπος την παρουσιάζει σαν ‘’νέα πρόκληση από τους Τούρκους’’» σχολιάζει AKGazete, αναφέροντας και την παρουσίαση του θέματος από τον ΣΚΑΪ. 

«Τα ελληνικά MME και τα πολιτικά στελέχη είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς ο ελληνικός Tύπος αναλύει τη δοκιμή. Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι ‘’η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει την Αθήνα’’». 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....