| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Το... αλάνθαστο τεστ του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παρασκευή, 13:00 - 13/11/2020

 

   Share

 

       Η υγειονομική κρίση είναι η επανάληψη ενός διαφοροποιημένα ανάλογου σκηνικού με το 2015, μόνο που από τότε, αρκετοί έβαλαν μυαλό και έστειλαν εκεί που έπρεπε όσους επένδυσαν στην οικονομική διάσωση της κοινωνίας με... μαντζούνια και σκισίματα μνημονίων!

 

 

             Όσα βιώνουμε σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αναμέτρηση με τα κατάλοιπα αυτών που πίστευαν το 2015 ότι θα αλλάξουν τον κόσμο, ενώ την ίδια ώρα εψαχναν σε συσκέψεις... φακέλους! Το χειρότερο είναι ότι πίστεψαν πως αυτό θα γίνει από ανθρώπους-πολιτικά όντα που μπερδεύουν τα κορδόνια με τα... σοσόνια! Τυχοδιώκτες και λαϊκιστές, αμόρφωτοι και αγράμματοι πολιτικοί, προσπάθησαν να πείσουν έναν λαό ότι θα πάνε κόντρα στο νόμο της βαρύτητας. Ένας έταζε σκισίματα μνημονίων και επαναφορά στον... παράδεισο των δανεικών, ένας άλλος φρενοβλαβής μιλούσε για εθνικό νόμισμα και πληρωμή με... χαρτοπετσέτες, ένας άλλος "ψεκασμένος" έστησε το "μαγαζί" του λέγοντας ότι θα τα κάνει "Κούγκι" και επίσης, ένας... καθυστερημένος κατά... έναν αιώνα μας έλεγε ότι μόνο ο κομμουνισμός αποτελεί λύση σωτηρίας για τον λαό! Απ΄ όλα έχει ο μπαξές! Αυτούς τους αστείους τύπους που μας... συντρόφευαν στις δύσκολες εποχές των κρίσιμων οικονομικών αποφάσεων, τους έχουμε σήμερα μπροστά μας, σε μια υγειονομική κρίση όπου παίζονται χιλιάδες ανθρώπινες ζωές σε μια οικονομία η οποία δεν γίνεται να μην υποστει΄τις παρενέργειες μια τέτοιας παγκόσμιας κατάστασης.

 

          Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με "ανθρώπους" που καλούν σε διαδηλώσεις και πορείες, όταν ολόκληρη η χώρα "βράζει" από την πανδημία! Πώς να τους χαρακτηρίσει κάποιος που έχει καθαρό μυαλό και στοιχειώδη αντίληψη των πραγμάτων;  πώς τους χαρακτηρίζεις άραγε; Αναίσθητους; Ψυχοπαθείς; Ή, μήπως, κουτοπόνηρους και απατεώνες; Ως πιθανότερη εκδοχή φαντάζει η τελευταία. Ανθρώπινα όντα που ταυτίζονται ιδεολογικά με τις κτηνωδίες ομοϊδεατών τους πριν από επτά και πλέον δεκαετίες, γιατί να μην διστάσουν να τα παίξουν όλα για όλα αυτή τη στιγμή; Γιατί να μην επενδύσουν στο μπάχαλο; Γιατί να μη θέλουν να τα κάνουν όλα... Κούγκι, όταν μάλιστα για κάποιους από αυτούς ηχούν δυνατά τα σήμαντρα της διαφθοράς και των βρωμοδουλειών τους κατά την περίοδο άσκησης των κυβερνητικών τους καθηκόντων; Οι πολιτικοί "τιποτάκηδες" δεν τις αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Πιστεύουν ότι κάτι θα βγάλουν, χωρίς ωστόσο, να έχουν αντιληφθεί ότι το περιβάλλον και το τεραίν είναι εντελώς διαφορετικά. 

 

          Από την άλλη, πώς να χαρακτηρίσεις αυτούς που εξακολουθούν και λένε ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα ή αυτούς που λένε ότι δεν θέλουν να βάλουν μάσκα; Το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε, είναι ότι όλοι αυτοί ζουν ανάμεσα μας και έχουν την πολυτέλεια να είναι πολίτες αυτής της χώρας και όχι της Κίνας ή της Ινδίας. Γιατί εκεί θα έπαιρναν από την... καλή και από την ανάποδη, ορισμένα χρήσιμα μαθήματα. Αυτό δεν ξέρουν να το εκτιμούν. Από την άλλη, πώς να σταθείς απέναντι σε αυτούς που πιστεύουν ότι στους χώρους λατρείας, δεν πρόκειται να κολλήσεις τον κορωνοϊό; Μιλάμε για έναν ιό ο οποίος κυκλοφορεί παντού, χωρίς να ξεχωρίζει χώρους, φυλετικά χαρακτηριστικά, κομματική ή αθλητική προτίμηση, κοινωνική ταξη, ηλικία, ύψος, βάρος κλπ.

 

          Αυτό το 61% του δημοψηφίσματος του 2015 θα μας στοιχειώνει για πολλά χρόνια. Αποτελεί ένα σημείο καμπής, καθώς δοκίμασε τη συλλογική μνήμη και το IQ όσων καταλάβαιναν και όσων δεν ήθελαν να καταλάβουν ή ήταν εντελώς για τα... σίδερα. Όταν κομμουνιστές, αναρχοαριστεροί, αριστεροφασίστες, "ψεκασμένοι" και υμνητές των Ναζί, αριθμούσαν μια δύναμη 3.350.000 ψηφοφόρων, είναι δυνατόν σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές να μην έχουμε υπερπληθώρα ασυνείδητων και ηλιθίων, που θα μπορούσαν να τινάξουν στον αέρα μια ολόκληρη κοινωνία; Ρητορική η ερώτηση... 

 

          Η τελευταία περίοδος είναι ένα μεγάλο τεστ για την ελληνική κοινωνία. Η συντριπτική πλειονότητα έχει καταλάβει ότι η μάσκα σώζει ζωές, αλλά αυτό δεν αρκεί. Αν και ο τελευταίος... ηλίθιος αυτού του τόπου δεν πειστεί ότι ανά πάσα στιγμή όλα μπορούν να τιναχτούν στον αέρα, τότε δεν κάνουμε τίποτα. Μάθαμε να ξεχωρίζουμε πλέον αυτούς που σκέπτονται, αυτούς που έχουν συνείδηση, αυτούς που αγωνιούν, αυτούς που κάνουν τα πάντα σε ατομικό επίπεδο για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και στη συνέχεια να κάνουμε τον απολογισμό μας στην οικονομία, ώστε να συμμαζέψουμε το κόστος.

 

          Από την άλλη πλευρά, έχουμε τους ασυνείδητους, τους απροσάρμοστους, τους αναίσθητους, τους προκλητικούς, τους αναρχοαριστερούς, τους χριστιανοταλιμπάν, τους βλαμμένους και γενικά αυτούς που... ίσως βάλουν μυαλό, μόνο όταν δουν τον θάνατο ή ζήσουν τη δοκιμασία μέσα στο σπίτι τους. Βέβαια, υπάρχουν και οι... πεισματικά ανόητοι που ακόμη και όταν η βλακεία και η ηλιθιότητα τους είναι αυταπόδεικτες, εντούτοις, θα προβάλλουν διάφορες αστείες δικαιολογίες, αποδίδοντας την... αστοχία υλικού του εγκέφαλου τους, σε κάποιες εξωγενείς επιδράσεις, συνωμοσίες κλπ.

 

          Ο κορωνοϊός αποτελεί τον καταλύτη ή τον επιταχυντή για την αντίληψη της συλλογικής μοίρας μιας κοινωνίας. Όπως και ο πόλεμος. Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχουμε έναν πόλεμο με πραγματικά πυρά, αλλά βιώνουμε ίσως και κάτι χειρότερο. Βιολογικό πόλεμο και οικονομικά συντρίμμια. Βέβαια, αυτό συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Είδαμε τον ανόητο Τραμπ στις ΗΠΑ, πώς συμπεριφέρθηκε και σε πόσους "ψεκασμένους" έδωσε... ελπίδα. Νόσησε αλλά τον πρόλαβαν. Αλλά ήταν αργά για τη χώρα του, η οποία τον τιμώρησε, έστω και αν δεν έχει αποδεχθεί την ήττα του ή ενδεχομένως να έχει... αλλα στο μυαλό του σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα και την παράδοση της εξουσίας. Σημειώθηκαν εκατομμύρια κρούσματα, πάνω από 230.000 θάνατοι και τεράστια ύφεση και οικονομικός θάνατος. Και βεβαίως, αυτό που συνέβη στις εκλογές με τους πανηγυρισμούς στους δρόμους για τη νίκη Μπάιντεν, θα το πληρώσουν ακόμη περισσότερο στις ΗΠΑ μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι μάσκες σώζουν, αλλά ο συνωστισμός περιορίζει θεαματικά την προστασία της αγέλης...

 

          Με τον κορωνοϊό, έχουμε διδαχθεί πλέον πολλά σε επίπεδο κοινωνικής συμπεριφοράς. Μάθαμε ποιος σέβεται, ποιος αντιλαμβάνεται, ποιος προβληματίζεται, ποιος προσέχει, ποιος προστατεύει και προστατεύεται. Μάθαμε πλέον μέσα από τον μηχανισμό μια νέας έκτακτης πραγματικότητας, γι αυτούς που σκέφτονται ορθολογικά, γι αυτούς που έχουν παιδεία και αντιλαμβάνονται, γι αυτούς που λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον πολιτισμού και σέβονται, αλλά και γι αυτούς που δειχνουν ότι έχουν συνείδηση και υπευθυνότητα. Ξέρουμε πλέον να κρίνουμε τον καθένα από τις πιο απλές κινήσεις. Από το αν φοράει μάσκα, πώς τη φοράει, πού τη φοράει, πώς αντιδρά, πώς προσαρμόζεται, πώς προσπαθεί να κοροϊδέψει ή να δικαιολογησει τα αδικαιολόγητα. Γνωρίσαμε και θα γνωρίσουμε ακόμη περισσότερο χαρακτήρες που διαθέτουν ή όχι, ατομική ευθύνη, αυτο-πειθαρχία και πειθαρχία.

 

          Τα συμπεράσματα για τον καθένα μπορεί να ποικίλλουν, ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες, τις ιδεολογικές φορτίσεις, τις εμμονές, την αντίληψη του.  Εν ολίγοις ανάλογα με τον δείκτη νοημοσυνης για απλά θέματα λογικής, πάμε ένα βήμα παραπέρα για να επιβεβαιώσουμε αυτό που όλοι γνωρίζαμε, αλλά τώρα με αφορμή μια υγειονομική κρίση, έρχεται πιο δυνατά στο προσκήνιο. Οι πάσης φύσεως ασυνείδητοι και ηλίθιοι υπάρχουν γιατι΄υπάρχουν σπεκουλαδόροι τυχοδιώκτες πολιτικοί, ακραίοι λαϊκιστές και κατ΄ εξακολούθησιν κομματικοί παλιάνθρωποι. Είναι οι τύποι που εκστομίζουν πολιτικές αρλούμπες, δεν διστάζουν να σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου, είναι ανικανοι, αδαείς και αστοιχείωτοι και τρέφονται από το μπάχαλο και το χάος. Μόνο μέσα από μια τέτοια κατάσταση μπορούν να κρύψουν το ανύπαρκτο είναι τους. Δυστυχώς, αυτό το "είναι", αποτελεί κράχτη και πηγή... έμπνευσης για τμήματα του πληθυσμού που ποδηγετούνται από πολιτικά παράσιτα και  απατεώνες που αγγίζουν ακόμη και τα όρια του ποινικού κώδικα, Ειτε πουλάνε... βότανα κατά του κορωνοϊού και κοροϊδεύουν τον κόσμο, ειτε ποντάρουν στο χάος μη διστάζοντας να συμπεριφερθούν ως πολιτικοί γραικύλοι που θέλουν αίμα και μπάχαλο.

 

          Ας αναλογιστούμε, τι θα συνέβαινε στη χώρα, αν κυβερνούσαν τη χώρα αυτοί οι πολιτικοί "μπαχαλάκηδες". Αυτοί που... αγιοποιούν πορείες και συγκεντρώσεις, σπεκουλάροντας  στην αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων. Γιατί μόνο μέσα από τέτοια αφηγήματα μπορεί να έχουν μία ελπίδα να επιβιώσουν πολιτικά. Το λάθος έγινε πριν μερικά χρόνια. Μπορεί να πιστεύουν ότι ίσως ξαναγίνει ένα... θαύμα. Σε αυτή τη χώρα όλα είναι πιθανά. Αλλά, να ξέρουμε ότι είναι προδιαγεγραμμένη και η πορεία μας, όταν εμπιστευόμαστε ελεεινούς και τρισάθλιους τυχοδιώκτες, οι οποίοι αποτελούν μεγαλύτερο εφιάλτη, ακόμη και από τον κορωνοϊό.. 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Διαβάστε επίσης:

 

Μηδενική ανοχή σε απείθαρχους, "ψεκασμένους" και επικίνδυνους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ατομικές ελευθερίες, κανόνες και συλλογικό "εμείς" / Λουκάς Γεωργιάδης

Κοινωνία περιορισμένης ευθύνης και απεριόριστης αναρχοαριστερής ασυδοσίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η... κορωνο-γαϊδουριά βλάπτει σοβαρότατα την υγεία και την οικονομία  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τσάκισμα κάθε εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μεγάλη η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αρνητής,  γιατί έτσι γουστάρω... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μηδενική ανοχή και αυστηρές ποινές σε κάθε... δημόσιο κίνδυνο και "παρατράγουδο"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας... ακήρυχτος πόλεμος από εχθρούς και ηλίθιους / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "Όχι" το 2015 και η περιορισμένη ατομική ευθύνη στην εποχή του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Αγοράζοντας" λαϊκισμό, "πουλάμε" το μέλλον μας / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Ή οι συμμορίτες ή εμείς... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνική αυτογνωσία και νεοελληνική παλαβομάρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Λευκοί Οίκοι" και "μαγαζιά" με μάνατζμεντ Καμόρας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Δημοκρατία" του... μπάχαλου", διαδηλωτές του χαβαλέ και πολιτικά ρετάλια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα", ανήθικα και όμορφα καίγεται...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νέο τουριστικό προϊόν σε μια νέα Ελλάδα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Μπλοκ" στο... προοδευτικό χθες για να μην χάσουμε το ελπιδοφόρο αύριο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

"Φάρμακο" το ψηφιακό κράτος για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά στο Δημόσιο / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας με οδηγό τον... κορωνοϊό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παιδεία, εκπαίδευση και άδειοι... τενεκέδες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αγέλη της αλητείας και η αλητεία της αγέλης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ας προετοιμαστούμε για μια οδυνηρή πραγματικότητα... / Λουκάς Γεωργιάδης 

 

Η ανοσία της αγέλης στην ηλιθιότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά το... τέλος του κορωνοϊού / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα ευθύνης, λογικής, συστράτευσης και ομοψυχίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασύμμετρες απειλές και συμμετρικοί... ηλίθιοι! /Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η Ελλάδα της προόδου κόντρα στον...οίκο ανοχής της Αριστεράς και των φασιστών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θεατές σε μια αριστερή... φαυλoδημοκρατία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΣΥνασπισμός  ΡΙΖοσπαστικής Απάτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η πολιτική απελπισία του άχαστου... χαμένου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο κομμουνιστικός "κορωνοϊός" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σταράτες κουβέντες και ωμές αλήθειες για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιστορική συγκυρία και μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι "δημοκράτες" της παρασιτοκρατίας και του μπάχαλου / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το 2020 δεν πρέπει να θυμίζουμε... Συριζιστάν! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Νόμος και Τάξη=Δημοκρατία και Ελευθερία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ασφαλιστικό σύστημα υπό κατάρρευση σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε μεγάλες ξένες επενδύσεις για ανάπτυξη, δουλειές και εθνική ασφάλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μπάχαλο και ανομία στο απόσπασμα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αποκομμουνιστοποιήστε τη χώρα για να έχουμε μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυριάκο, αυτήν την Ελλάδα πρέπει να φτιάξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τέλος εποχής για τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και τα "παράσιτα" / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το επικερδές "επάγγελμα" του "αριστεροευαισθητούλη"! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε νέες γενιές ανεγκέφαλων πολιτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για το μεγάλο άλμα στο μέλλον / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Θέλουμε ένα θετικό σοκ για να γυρίσουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Έφυγαν τα... βαρίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλαξε το κλίμα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Σε φάση απογείωσης εισέρχεται η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αυτήν τη χώρα θέλουμε... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τετραετία μεγάλων επενδύσεων και αλλαγών σε όλα τα επίπεδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περάσαμε στην εποχή του αυτονόητου και της κανονικότητας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ψηφοφόρε, κοίτα γιατί (κατα)ψηφίζεις την Κυριακή / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι πολίτες-ψηφοφόροι εν δράσει... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τους λαϊκιστές, τυχοδιώκτες και φασίστες / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και γυρίζουμε σελίδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού τα συντρίμμια που αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία για επιστροφή στην κανονικότητα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Την Κυριακή γίνεται τεστ νοημοσύνης... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εξαγορά συνειδήσεων με παροχές από επαγγελματίες τυχοδιώκτες / του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

 

Έτσι ξεφτίλισε την Αριστερά ο Τσίπρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το προσοδοφόρο "επάγγελμα" του... ΣΥΡΙΖΟ-παλαιο ΠΑΣΟΚΟΥ! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Είναι η Βενεζουέλα του Τσίπρα ανόητε! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους τίτλους τέλους στη φαυλοκρατία / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ώρα μηδέν για τη χώρα με ΣΥΡΙΖΑ... . / Λουκάς Γεωργιάδης

Τέσσερα χρόνια... καρκινώματα στην εξουσία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τιμώντας τους χρήσιμους και απαξιώνοντας τους ψεύτες... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στην πολιτική χωματερή... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Συνωμοσία πυρήνων της... καταστροφής / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλός και κακός πολιτικός, καλός και κακός πολίτης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το στοίχημα του εκσυγχρονισμού με τρεις απλές παρεμβάσεις / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Παλαιοκομμουνιστοφασιστολαϊκοδεξιοκρατικιστές! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ντροπή σας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ιδού ο λογαριασμός που (θα) πληρώνουμε από τη λανθασμένη ψήφο του 2015 / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μην διανοηθείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λεηλασία με... ευαισθησία και αριστερό πρόσημο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λαός περιμένει να τιμωρήσει τα θρασύτατα "τρολάκια" της εξουσίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο ψεύτης, ο παθολογικά ψεύτης και η επιστήμη της ψυχοπαθολογίας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

H ανθρωπογεωγραφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η... άλλη Ελλάδα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένα... καθαρά θολωμένο και εγκληματικό μυαλό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λίγο πριν το ξημέρωμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η συντριβή της παρακμής και το στοίχημα της ανασυγκρότησης / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στον αστερισμό της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικής ανηθικότητας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επιτακτική ανάγκη για νέα πρότυπα μετά την ισοπέδωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταδίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κάλπη και στα... Ειδικά Δικαστήρια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο εύκολος και... φυσικός τρόπος για να πείθεις τους αφελείς! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το καρκίνωμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο διχασμός της κοινωνίας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Λαός που εκλέγει αμόρφωτους και ανάξιους παίζει με τη... φωτιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Με ψεύτικα αφηγήματα δεν γυρίζει σελίδα η χώρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποφύγουν... δικαστικές περιπέτειες! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Για τα κολασμένα μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου (θα) φταίει ο... Μητσοτάκης! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ανώμαλες πολιτικές, μια φυσιολογική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛική κατάσταση...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γραβάτες ευκαιρίας από πολιτικούς... φιόγκους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Αριστερά σημαίνει φτώχεια, ξεπούλημα και υποτέλεια / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Επικίνδυνο για την υγεία το... κόκκινο βλίτο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η αριστερή φαυλότητα στην εξουσία... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ... χρεοκοπία! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν την... κάνναβη! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χαρά τους η φτωχοποίηση και ο εξευτελισμός μας... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα θέλει μεγάλες ρήξεις... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα κάνει το εκλογικό σώμα μέσα στο... παραβάν; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν είναι δύσκολο το σκίσιμο των μνημονίων, τότε... ρεφάρεις με μίσος και διχασμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν άνθρωποι με το"Σύνδρομο Πίτερ Παν"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μια αισχρή πολιτεία κριτών και υποκριτών / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πλησιάζει η ώρα της εξόδου και των αποκαλύψεων... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο άγραφος νόμος περί ευθύνης πολιτών ενώπιον της κάλπης! / Λουκάς Γεωργιάδης    

 

Η νέα μορφή διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό βίο της χώρας / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Χείριστη μορφή διαφθοράς ο λαϊκισμός / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περιμένετε ανάπτυξη από μαρξιστές, οικονομικά αναλφάβητους και ανισόρροπους; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καταλάβατε για τη ζημιά 200 δισ. των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να το ξαναπεί ο Βίζερ; / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Το εκλογικό ρολόι στο μυαλό του πανούργου Τσίπρα / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η κοινωνία (προ)ετοιμάζεται για να εκδικηθεί τον χυδαίο Τσιπροκαμμενισμό! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Περίμενες καλύτερη παιδεία με τον Τσίπρα; Αδικαιολόγητος...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς η φιλελεύθερη Ρουμανία μας έβαλε τα γυαλιά! / Λουκάς Γεωργιάδης

Κυβερνούν "βλήματα" που... σπέρνουν μόνο προβλήματα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Μας κυβερνούν "μπάζα" που θέλουν να κάνουν τη... μπάζα τους! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Τσίπρα... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Πώς θα γυρίσει το κλίμα όταν τελειώσει η σημερινή... αριστεροαδέξια περιπέτεια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιές πληρώνονται! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Στήνεται σιγά σιγά το σκηνικό για τις επόμενες εκλογές... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Καλπάζοντας προς την... κατάρρευση στου ασφαλιστικού και της οικονομίας! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Κοινωνία υπεύθυνων και φυσιολογικών πολιτών μέσα από απλές και αυτονόητες κινήσεις! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας βλάπτει σοβαρά τα πάσης φύσεως... παράσιτα! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Οι επενδύσεις έρχονται όταν έχεις σοβαρές πολιτικές και αξιόπιστους πολιτικούς / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Εθνικό έγκλημα η φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ναυαγοί στον ωκεανό του παραλογισμού μας...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Τι θα συμβεί αν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις πάνε στα... τσακίδια! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν η απώλεια της κοινής λογικής (δεν πρέπει να) είναι αυτοσκοπός...  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε η χώρα θα απογειωθεί!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο Τσίπρας καλείται να δαμάσει τον... Μινώταυρο του κρατισμού! / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα, από εξαπατημένους και μη... / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Η επανάσταση του αυτονόητου κόντρα στην ανοησία των "επαναστατών"!  / Λουκάς Γεωργιάδης

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....