Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

30/01/19

Φράση-φάντασμα στη Βουλή: Ποιος είπε «Θα μας γ@@σει τώρα!»;

 

Χάος επικράτησε στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης, στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του Δημοσίου Τομέα. 

 

 

Λίγο πριν από την ψηφοφορία, ο Μάκης Βορίδης έθεσε θέμα πλειοψηφίας με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος να προσπαθεί να εξηγήσει τον κανονισμό της Βουλής. Κι όταν η σειρά ήταν των Ανεξάρτητων Ελλήνων να κάνουν γνωστή την πρόθεσή τους ο Αριστείδης Φωκάς ήταν απών. Το κόμμα του Πάνου Καμμένου είχε τοποθετηθεί θετικά επί της αρχής αλλά είχε ταχθεί αρνητικά σε τρία άρθρα.

 

Καθώς από την Ολομέλεια απουσίαζαν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, ο κ. Βαρεμένος μετέθεσε την ονομαστική ψηφοφορία για το μεσημέρι της Τετάρτης. 

 

Αυτό που ωστόσο τράβηξε την προσοχή ήταν η φράση «Θα μας γαμ@@σει τώρα!» που ακούστηκε λέει βουλευτής. Γιατί; Δύο τα σενάρι. Ένα, να αφορούσε στο πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα η Αξιωματική Αντιπολίτευση στην ψήφιση νομοσχεδίων, αμφισβητώντας την κυβερνητική πλειοψηφία. Δεύτερο, να ειπώθηκε για την καθυστέρηση της διαδικασίας από τις ενστάσεις των βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

 

Όπως σχολιάζει και το Έθνος, άγνωστο παραμένει ποιος βουλευτής μοιράστηκε δυνατά τον προβληματισμό του με την εν λόγω φράση. 

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....