| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Φόβος στη Γερμανία για όσους επιστρέφουν από ταξίδια

 

Σάββατο, 25/07/2020

 

   Share

 

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γερμανία από όσους επιστρέφουν από ταξίδια και τα εθελοντικά τεστ στα αεροδρόμια στα σχόλια του Τύπου. Στα δημοσιεύματα ακόμα η Αγία Σοφία, η αισιόδοξη Ελλάδα και η Επίδαυρος.

 

 

Ένα από τα κύρια θέματα που κυριαρχούν στα σχόλια των γερμανικών εφημερίδων είναι ο φόβος της διασποράς του κορωνοϊού για όσους επιστρέφουν από ταξίδια και κυρίως από τις περιοχές υψηλού κινδύνου.

 

Η Süddeutsche Zeitung γράφει: «Οι αρμόδιοι υπουργοί δίσταζαν καταρχάς να επιβάλουν υποχρεωτικά τεστ. Φοβούνταν ότι θα χάσουν σε ένα δικαστήριο εάν κάποιος προσφύγει λέγοντας ότι θίγεται η σωματική του ακεραιότητα. Τι γίνεται όμως με τη σωματική ακεραιότητα εκείνων που τίθενται σε κίνδυνο από όσους επιστρέφουν από ταξίδια; Εθελοντικά τεστ σημαίνει ότι θα είναι δωρεάν για όσους τα κάνουν. Διαφορετικά κανείς δεν θα ήταν πρόθυμος. Το κοινωνικό σύνολο όμως πληρώνει όλους αυτούς που αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να απέχουν από τα μακρινά ταξίδια».

 

Για το ίδιο θέμα γράφει η Frankfurter Allgemeine Zeitung: «Τεστ στα αεροδρόμια, όπως αποφάσισαν τώρα οι υπουργοί Υγείας των κρατιδίων και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι ένα καλό βήμα. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Θα πρέπει όσοι γυρίζουν από διακοπές μέσα σε τρεις ημέρες να κάνουν ένα τεστ κορωνοϊού, ανεξάρτητα εάν ήταν σε μια περιοχή αυξημένου κινδύνου ή ποιο μεταφορικό μέσο επέλεξαν. Οι υπουργοί θεωρούν πως αυτό αρκεί. Τα τεστ είναι εθελοντικό και κανείς δεν υποχρεώνεται. Φυσικά, όλοι όσοι κάνουν διακοπές δεν σημαίνει ότι συμπεριφέρονται απερίσκεπτα. Μπορεί κανείς να επισκεφθεί την Κροατία χωρίς να πάει ένα βράδυ σε κάποιο μέρος όπου εκατοντάδες άνθρωποι διασκεδάζουν. Θα πρέπει κανείς λίγο να προσέχει. Όποιος το κάνει, σημαίνει ότι συμπεριφέρεται με υπευθυνότητα και κάνει το καλύτερο για αυτό το καλοκαίρι, το οποίο δεν είναι σαν τα προηγούμενα ούτε σαν τα επόμενα».

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....