Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

27/10/18

Ψαλιδόπουλος: Το ΔΝΤ απέχει από τη συζήτηση για τις συντάξεις

 

Μια εφ’ όλης της ύλης εξέταση των εξελίξεων στην ελληνική οικονομία από τον Αύγουστο του 2018 και εξής υπό το φως των παγκόσμιων και περιφερειακών δεδομένων του Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2019, θα περιλαμβάνει η πρώτη μεταμνημονιακή έκθεση του ΔΝΤ που θα δοθεί στη δημοσιότητα στα μέσα Μαρτίου.

 

 

Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, καθηγητής Μιχάλης Ψαλιδόπουλος, περιγράφοντας το περιεχόμενο της μεταμνημονιακής αξιολόγησης του Ταμείου για τη χώρα μας.

 

Ο ίδιος μιλώντας στο Βήμα είπε πως για το θέμα των συντάξεων το Ταμείο δίνει χείρα βοηθείας εμμέσως, διά της αποχής του από τη συζήτηση και αναμένει την από κοινού απόφαση των ευρωπαϊκών θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα αυτό.

 

Σχετικά με την έξοδο της Ελλάδος στις αγορές, υπογράμμισε ότι είναι μια σύνθετη διαδικασία ενταγμένη σε ευρύ χρονικό ορίζοντα, αλλά διευκρίνισε πως χρόνος προς το παρόν υπάρχει.

 

Τέλος, ο κ. Ψαλιδόπουλος εμφανίσθηκε κάθετα αρνητικός στην προοπτική να υπάρξει τέταρτο μνημόνιο ξεκαθαρίζοντας με έμφαση ότι αυτή η συζήτηση δεν μας αφορά ως χώρα.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....