Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:21 - 01/02/19

Apollo 11: Ακυκλοφόρητα πλάνα από το πρώτο ταξίδι του ανθρώπου στο φεγγάρι

 

Ως τον καλύτερο φόρο τιμής για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη με επικεφαλής τον Νιλ Άρμστρονγκ αποτελεί το ντοκιμαντέρ «Apollo 11», η πρεμιέρα του οποίου ήταν ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου του Σάντανς.

 

 

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ η τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ εδράζεται στο ότι για πρώτη φορά παρουσιάζονται ακυκλοφόρητα πλάνα της ιστορικής αποστολής, τα οποία έχουν επεξεργαστεί με άψογο τρόπο και παραπέμπουν περισσότερο σε ταινία.

 

Το «Apollo 11» στηρίζεται σε πλάνα από τα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ και της NASA και περιέχει 11.000 ώρες ηχογραφημένου υλικού, ενώ καλύπτει όλα τα στάδια της ιστορικής αποστολής.

 

Το ντοκιμαντέρ διαρκεί 93 λεπτά και δεν έχει καθόλου voice over, έτσι ώστε ο θεατής να έχει την αίσθηση ότι παρακολουθεί ταινία ή είναι αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων. Ο ίδιος ο δημιουργός του, Τοντ Ντάγκλας Μίλερ, προτιμά να το αποκαλεί μία εμπειρία «άμεσου κινηματογράφου».

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....