Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

00:01 - 14/09/18

Domino's και η ρωσική καμπάνια

 

Όπως ανακοινώθηκε, το παράρτημα της Domino’s στη Ρωσία αναγκάστηκε να σταματήσει την προωθητική καμπάνια «Domino’s για πάντα» αφού είχε μια απρόσμενη και απόλυτη επιτυχία: περισσότεροι από 350 φαν της παγκόσμιας αλυσίδας έκαναν τατουάζ το λογότυπο της Domino’s στοχεύοντας να κερδίσουν τις δωρεάν πίτσες.

 

 

«Αν σου αρέσει να εκπλήσσεις και να σοκάρεις τον κόσμο, και επίσης σου αρέσουν οι Domino’s, τότε κάνε ένα τατουάζ το λογότυπο ντόμινο σε ένα εμφανές σημείο του σώματός σου πριν το τέλος του Οκτώβρη, και λάβε ένα κουπόνι για 100 δωρεάν πίτσες το χρόνο για 100 χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση της προωθητικής ενέργειας στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή και γρήγορη. Φωτογραφίες τατουάζ με ντόμινο κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα, και μετά από μόλις πέντε μέρες το ρωσικό υποκατάστημα αναγκάστηκε να σταματήσει την καμπάνια σε μια προσπάθεια να περιορίσει τον αριθμό των συμμετεχόντων.

 

Για όσους μάλιστα δεν πρόλαβαν να κάνουν έγκαιρα τα τατουάζ τους, η εταιρεία προνόησε με ανάρτησή της λέγοντας πως «θα σας συμπεριλάβουμε στη λίστα των συμμετεχόντων, αλλά περιμένουμε τις φωτογραφίες σας μέχρι σήμερα το μεσημέρι».

 

Στο τέλος, 381 τυχεροί νικητές έλαβαν πιστοποιητικά για δωρεάν πίτσα, σύμφωνα με τα κοινωνικά δίκτυα της ρωσικής Domino’s. Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν με υπερηφάνεια τα τατουάζ τους, μερικά από τα οποία ήταν δημιουργικά σχεδιασμένα, αλλά και πάλι αποτελούν μια κινητή διαφήμιση για την αλυσίδα πίτσας.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....