Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

05/11/18

Eurogroup σε Ιταλία: Αλλάξτε τον προϋπολογισμό

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κάλεσαν την ιταλική κυβέρνηση να αλλάξει τον προϋπολογισμό της σύμφωνα με τους δημοσιονομικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα πάντα με το reuters, επικαλούμενο ευρωπαϊκή πηγή, οι υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup «ενθάρρυναν την Ιταλία να αναθεωρήσει τη θέση της, και να τηρήσει τους συμφωνημένους κανόνες».

 

 

Σημειώνεται πως νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Γάλλος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, εξέφρασε την ελπίδα ότι ιταλική κυβέρνηση θα απαντήσει, έως τις 13 Νοεμβρίου, στο αίτημα της Επιτροπής να αναθεωρήσει τον προϋπολογισμό της.

 

O κ. Μοσκοβισί επεσήμανε πως η Κομισιόν θα συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα διαλόγου να συζητά με την Ιταλία για το ζήτημα αυτό και προσέθεσε πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον υπουργό Οικονομικών, Τζοβάνι Τρία, ο οποίος αναμένεται να εξηγήσει στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης πώς σκοπεύει να απαντήσει η Ρώμη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....