Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

02/02/19

Folli – Follie μια από τα ίδια ….. Αντικατάσταση στο τμήμα εσωτερικού ελέγχου

 

Σε εφαρμογή του άρθρου 7 παρ. 3  του Ν. 3016/2002, η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία», και τον διακριτικό τίτλο “FF GROUP” (εφεξής η «Εταιρεία»),  ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο κατά την από 29-1-2019 συνεδρίασή του αποφάσισε ότι ο κύριος Γεώργιος Μακρής αναλαμβάνει με άμεση ισχύ καθήκοντα Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου, σε αντικατάσταση του κ. Ηλία Δημητρακόπουλου, και θα αναφέρεται στην Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας.

 

 

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα DPO (Data Protection Officer), διαχειριζόμενος θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), θα αναφέρεται στον Οικονομικό Διευθυντή της Εταιρείας και παύει να είναι μέλος της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου.

 

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....