Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

30/10/18

Folli Follie: Δεν υπάρχει άλλη έκθεση από την Alvarez & Marsal

 

Η Folli Follie δεν έχει λάβει οποιαδήποτε άλλη έκθεση από την Alvarez & Marsal πλην της εκθέσεως που έχει ήδη παραδοθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η FF.

 

 

Η Folli Follie επισημαίνει ότι βρίσκεται ήδη σε συνεχή επικοινωνία με την Alvarez & Marsal, ενώ το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ενημερώνεται συνεχώς επί του θέματος.

 

Η εταιρεία δεσμεύεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις μόλις υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

 

Νωρίτερα, κατά την Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, ο πρόεδρος του δ.σ. της Folli Follie Νικόλαος Κανελλόπουλος σημείωσε ότι από τον Μάιο έως σήμερα έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε συνεργασία με τις εποπτικές αρχές και διεθνείς συμβούλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την επαναφορά της εταιρείας στους κανόνες της ορθής εταιρικής διακυβέρνησης. Βέβαιος ο κ. Κανελλόπουλος απέφυγε να σχολιάσει τις δικαστικές περιπέτειες στελεχών της εταιρείας, καθώς και τις συνεχείς αποκαλύψεις για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....