Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

09/03/19

Jacko όπως... Momo: Τρομακτικά memes και βίντεο του Μάικλ Τζάκσον «πλημμύρισαν» το Διαδίκτυο

 

Με τρομακτικές εικόνες και βίντεο μιας φιγούρας που παραπέμπει στον Μάικλ Τζάκσον και θυμίζει την ανατριχιαστική «Momo», έχει γεμίσει το Διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.

 

 

Όπως γράφει το CNN Greece, το θέμα έχει πάρει τέτοια διάσταση που η αστυνομία του Μεξικό, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση.

 

Κάποιοι χρήστες του internet, με αφορμή το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από το θρυλικό ποπ σταρ, θεώρησαν «έξυπνο» να φέρουν ξανά στην επιφάνεια memes και βίντεο που δημιουργήθηκαν τη χρονιά του θανάτου του Τζάκσον, το 2009.

 

Ένα συγκεκριμένο meme με μία φιγούρα που έχει αλλοιωμένα χαρακτηριστικά (θυμίζοντας το παραμορφωμένο από τις επεμβάσεις πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωής του) απειλεί τα παιδιά πως θα εμφανιστεί τις 03:00 τα ξημερώματα στο δωμάτιό τους και θα τους επιτεθεί αν δεν κοιμούνται!

 

Η φιγούρα φέρει το όνομα «El Ayuwoki» (μία ισπανική παράφραση του στίχου «Annie r u ok?» τουSmooth Criminal).

 

 

Σε ένα άλλο βίντεο ένας animatronic Τζάκσον εμφανίζεται να χορεύει υπό τους ρυθμούς του τραγουδιού.

 

 

Η αστυνομία της μεξικανικής πολιτείας της Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ εξέδωσε ανακοίνωση, έχοντας δεχτεί δεκάδες κλήσεις από ανήσυχους γονείς, που έλεγαν ότι τα παιδιά τους έλαβαν μηνύματα με το συγκεκριμένο απειλητικό meme.

 

«Παρ΄ όλο που πολλοί πολίτες πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιον δαίμονα ή φάντασμα από το Ίντερνετ, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα υπερφυσικόσχετικά με την συγκεκριμένη φιγούρα. Παιδιά και έφηβοι μοιράζονται το meme επειδή είναι κάποιου είδους μόδα. Ωστόσο η εικόνα μπορεί να προκαλέσει εφιάλτεςπανικόκαι αϋπνία στα ευεπηρέαστα άτομα», αναφέρει η ανακοίνωση των Αρχών.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....